Εφιαλτικές στιγμές για γυναίκα οδηγό στα Σαγέικα Αχαΐας. Την καταδίωξαν επίδοξοι ληστές στην Πατρών – Πύργου. Σοκαρισμένος ο σύζυγος της γυναίκας και αντιδήμαρχος του δήμου δυτικής Αχαΐας, περιγράφει την περιπέτεια του αγαπημένου του προσώπου το πρωί της Παρασκευής

Όπως περιγράφει Γρηγόρης Μάλλιαρης, στη διάρκεια της καταδίωξης, η γυναίκα του είχε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου το μόλις δύο ετών παιδί τους! Ευχαριστεί τον Θεό που όλα πήγαν καλά και την Αστυνομία, καθώς όπως αναφέρει ο Αντιδήμαρχος, έδρασε άμεσα με πολλή μεγάλη δύναμη στην περιοχή, αποτρέποντας τα χειρότερα.

“Την περίμεναν στη Ράχη και άρχισαν να τρέχουν από πίσω της. Κάποια στιγμή την πλησίασαν και της χτύπησαν το τζάμι με το όπλο…”, περιγράφει με τρεμάμενη φωνή ο αντιδήμαρχος.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης που κράτησε κάποια λεπτά, φέρεται να ακούστηκαν θόρυβοι που αποδίδονται σε πυροβολισμούς στον αέρα. Οι έξυπνοι χειρισμοί της γυναίκας ωστόσο, σταμάτησαν τον εφιάλτη της, ενώ ήδη στην περιοχή της Ράχης οι κάτοικοι είχαν αντιληφθεί τί συνέβαινε.

Οι δράστες, επέμεναν να την καταδιώκουν ακόμα και όταν η γυναίκα οδηγός κατευθύνθηκε προς τα Σαγέικα και μάλιστα στο κέντρο του χωριού. Εκεί, όπως λέει ο σύζυγός της, είχε την ψυχραιμία, να σταματήσει έξω από ένα μανάβικο και όχι έξω από το δικό τους κατάστημα των ΕΛΤΑ.

Στο μεταξύ, περιπολικά και μεγάλη δύναμη της Αστυνομίας είχαν ήδη φτάσει στην περιοχή και “χτένιζαν” τα γύρω χωριά. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα έφερε μαζί της χρηματικό ποσό. Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, παραμένουν στην περιοχή, αναζητώντας τους δύο μαυροφορεμένους κουκουλοφόρους πάνω σε μια λευκή μηχανή μεγάλου κυβισμού. Πληροφορίες, αναφέρουν ότι ενδεχόμενα να έχουν επιβιβαστεί σε άλλο όχημα. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη. τις ανατριχιαστικές στιγμές που έζησε η γυναίκα του, η οποία είχε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου το μόλις δύο ετών παιδί τους! Ευχαριστεί τον Θεό που όλα πήγαν καλά και την Αστυνομία, καθώς όπως αναφέρει ο Αντιδήμαρχος, έδρασε άμεσα με πολλή μεγάλη δύναμη στην περιοχή, αποτρέποντας τα χειρότερα. “Την περίμεναν στη Ράχη και άρχισαν να τρέχουν απο πίσω της. Κάποια στιγμή την πλησίασαν και της χτυπήσαν το τζάμι με το όπλο…”, περιγράφει με τρεμάμενη φωνή ο αντιδήμαρχος. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης που κράτησε κάποια λεπτά, φέρεται να ακούστηκαν θόρυβοι που αποδίδονται σε πυροβολισμούς στον αέρα. Οι έξυπνοι χειρισμοί της γυναίκας ωστόσο, σταμάτησαν τον εφιάλτη της, ενώ ήδη στην περιοχή της Ράχης είχαν αντιληφθεί τί συνέβαινε. Οι δράστες, επέμεναν να την καταδιώκουν ακόμα και όταν η γυναίκα οδηγός κατευθύνθηκε προς το χωριό Σαγέικα και μάλιστα στο κέντρο του χωριού. Εκεί, όπως μας μεταφέρει ο σύζυγός της, είχε την ψυχραιμία, να σταματήσει έξω από ένα μανάβικο και όχι έξω από το δικό τους κατάστημα (ΕΛΤΑ). Στο μεταξύ, περιπολικά και μεγάλη δύναμη της Αστυνομίας είχαν ήδη φτάσει στην περιοχή και “χτένιζαν” τα γύρω χωριά. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα έφερε μαζί της χρηματικό ποσό. Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, παραμένουν στην περιοχή, αναζητώντας τους δύο μαυροφορεμένους κουκουλοφόρους πάνω σε μια λευκή μηχανή μεγάλου κυβισμού. Πληροφορίες, αναφέρουν ότι ενδεχόμενα να έχουν επιβιβαστεί σε άλλο όχημα. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

 

 

δύο άνδρες που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, είχαν στήσει ενέδρα στην είσοδο του χωριού στη γυναίκα, η οποία διατηρεί το πρακτορείο των ΕΛΤΑ στα Σαγέικα.

Η γυναίκα επέστρεφε με το αυτοκίνητό της από την Κάτω Αχαΐα με τα χρήματα των επιδομάτων και των συντάξεων, προκειμένου να τα δώσει στους δικαιούχους. Αμέσως μπήκε από την Πατρών – Πύργου στο δρόμο προς τα Σαγέικα και εκεί φέρεται να έγιναν αντιληπτές οι ύποπτες κινήσεις της μηχανής από τους περιοίκους. Ταυτόχρονα, η γυναίκα φέρεται να μπήκε σε άλλο κατάστημα και να ζήτησε βοήθεια.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι δράστες πυροβόλησαν για εκφοβισμό μια φορά στον αέρα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι ύποπτοι, όταν αντιλήφθηκαν τις κινήσεις της, διέφυγαν.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις οι επίδοξοι ληστές παρακολουθούσαν τη γυναίκα από την περιοχή της Κάτω Αχαΐας και διέθεταν πληροφόρηση για τον τρόπο που κινείται, κάτι που διαφάνηκε από τον τρόπο που κινήθηκαν.

Φορούσαν μαύρες μπλούζες και άσπρα κράνη. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει καταδίωξη για τον εντοπισμό και  διερευνά περιοχές τόσο της Αχαΐας, όσο και της Ηλείας.

πηγή: patrasevents.gr

https://www.newsit.gr/