Κόλαφος για τον υφυπουργό η πρόσφατη επιστολή της UEFA που προτρέπει τον Βαγγέλη Γραμμένο να συνομιλήσει με τον Γιώργο Γεραπετρίτη.

Την τελευταία επιστολή της UEFA στην Ε.Π.Ο., η οποία εστάλη στις 29 Μαΐου, και αναφερόμενη στις εκλογές της Ομοσπονδίας, ουσιαστικά αδειάζει τον Λευτέρη Αυγενάκη και αναγνωρίζει ως συνομιλητή του Βαγγέλη Γραμμένου, και εκπρόσωπο της Πολιτείας, τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, αποκαλύπτει η «Δίκη».

Αναφερόμενος στις αρχαιρεσίες της Ε.Π.Ο., και την ημερομηνία που αυτές θα διεξαχθούν, ο Ιταλός εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Λούκα Νίκολα, που υπογράφει την επιστολή, χαιρετίζει τις προσπάθειες της Ελληνικής Ομοσπονδίας να βρει άκρη με την Πολιτεία, δεν γίνεται όμως πουθενά αναφορά στον καθ΄ ύλην αρμόδιο για τον Αθλητισμό, Λευτέρη Αυγενάκη αλλά στον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη.

Είναι αν μη τι άλλο, ασυνήθιστο η UEFA να αγνοεί τόσο επιδεικτικά τον αρμόδιο υπουργό Αθλητισμού (Λευτέρης Αυγενάκης).

«Τέλος, σχετικά με το θέμα του χρονοδιαγράμματος των εκλογών της Ε.Π.Ο., χαιρετίζουμε τις προσπάθειές σας, σύμφωνα με την επιστολή μας με ημερομηνία 25 Μαΐου 2020, για να επικοινωνήσετε με τον Υπουργό Επικρατείας, κ. Γιώργο Γεραπετρίτη και ανυπομονούμε να λάβουμε τα σχόλιά σας σχετικά με το συζήτηση σε εύθετο χρόνο» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή, με την οποία η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία αδειάζει τον υφυπουργό Αθλητισμού.

sdna.gr