Η καμπάνα χτύπησε πάλι πένθιμα σήμερα στην Κατούνα, δυστυχώς και αυτή τη φορά η Κατούνα βυθίστηκε στο πένθος, έφυγε ένας από τους καλύτερους ανθρώπους της.

«Έφυγε» νωρίς από κοντά μας, αιφνίδια, σήμερα το πρωί ο Μιχάλης Κουδούνας, ετών 63 από τα Αχυρά Κατούνας Δήμου Ακτίου Βόνιτσας,.

Γεννήθηκε στα Αχυρά την 01/04/1955, είναι ένας από τους γιους του Θωμά και της Αμαλίας Κουδούνα και αφήνει πίσω του απαρηγόρητη την οικογένειά του, την σύζυγο του, τους δυο γιούς του και τα πολυαγαπημένα του εγγόνια.

Ο Μιχάλης ήταν δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας, με τεράστια διάθεση προσφοράς, καθώς πρωστοτάτησε στην ένωση της κοινότητας Αχυρών με την Κατούνα και κατόπιν διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατούνας και πρώην γραμματέας του Συνεταιρισμού Κατούνας.

Ευσεβής άνθρωπος, ήταν πρωτεργάτης στην αναστήλωση του ναού της Παναγίας της Αχυριάτισσας και επί χρόνια μέλος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Κατούνας, πάντα ευγενής. πρόθυμος και χαμογελαστός.

Η οικογένεια του πρέπει να αισθάνεται υπερήφανη για την παρακαταθήκη σε αξίες, αρχές και προσφορά, που καταλείπει ως ανεκτίμητη κληρονομιά ο αποθανών.

Η Κηδεία του θα γίνει στην Κατούνα σήμερα στις 5 το απόγευμα.

Ανοίξαμε το katouna news blog σήμερα δυστυχώς να αναγγείλουμε αυτή την δυσάρεστη είδηση. Ήταν μια επιθυμία του Μιχάλη που μας πήρε τηλέφωνο την περασμένη βδομάδα αργά το βράδυ και μας είπε πως πρέπει να το ξανανοίξουμε διότι διαβάζει πολλά άρθρα μας και ειδήσεις για τα χωριά μας και την περιοχή μας.

Δυστυχώς το ανοίγουμε σήμερα να αναγγείλουμε το θάνατό του.

Η ζωή είναι ένα τίποτα.

Καλό ταξίδι Μιχάλη, σ’ ευχαριστώ για την συμβολή σου στο γράψιμο των βιβλίων μου, της εφημερίδας μας και τις πληροφορίες τα άρθρα μου σε εφημερίδες περιοδικά και στο katouna News

Ευάγγελος Κουτιβής