Νέες πληροφορίες σχετικά με την πρόταση που του έγινε για εξωδικαστικό συμβιβασμό αποκάλυψε ο δικηγόρος της 10χρονης Μαρκέλλας, Αλέξης Κούγιας.

Σε δηλώσεις του στον Statusfm 107,7 Θεσσαλονίκης, ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν επώνυμο επιχειρηματία, ο οποίος του ζητούσε «να συναντηθεί με τον κ. Νουλέζα, τον συνήγορο δηλαδή της 33χρονης  και να τα βρουν» όπως του είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτό έγινε περίπου μια ώρα μετά από επικοινωνία που είχα με τον κ. Νουλέζα», δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος ο οποίος επιμένει πως η πλευρά της 33χρονης «κοκκινομάλλας» του έκανε πρόταση ώστε να τα βρουν εξωδικαστικά, γεγονός το οποίο όμως αρνείται η άλλη πλευρά.

Μάλιστα σε δηλώσεις του στο MEGA ο Αλέξης Κούγιας είχε τονίσει πως όταν τον πήρε τηλέφωνο ο κ. Νουλέζας το Σάββατο του είπε τα εξής:

«Συγγνώμη είχα μια ένταση χθες, θα ήθελα να συναντηθούμε. Μου είπε ότι το Σαββατοκύριακό θα μιλούσε σε μια εκπομπή», τόνισε ο κ. Κούγιας επισημαίνοντας πως μετά από λίγη ώρα ακολούθησε το τηλεφώνημα από τον επιχειρηματία.

Ο γνωστός ποινικολόγος ξεκαθάρισε πως η επικοινωνία με τον δικηγόρος της άλλης πλευρά συνεχίστηκε την επόμενη ημέρα.

Τότε ο σύμφωνα με τον κ. Κούγια, ο ίδιος ξεκαθάρισε στον κ. Νουλέζα  πως η υπόθεση δεν επιδέχεται εξωδικαστικό συμβιβασμό.

https://www.in.gr/