Πολλοί απόρησαν την περασμένη Κυριακή όταν ο Ο.Π.Α.Π. τους ενημέρωσε ότι η κλήρωση του Τζόκερ και του Πρότο δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω κορωνοϊού. Το ίδιο έγινε και με τις κληρώσεις μέσα στην εβδομάδα. Σήμερα (19.03.2020) όμως, θα γίνουν κανονικά.

Ο Ο.Π.Α.Π. ανακοίνωσε επίσημα ότι «οι κληρώσεις 2105 του Τζόκερ και του Πρότο αντίστοιχα, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες για την Κυριακή 15 Μαρτίου και αναβλήθηκαν λόγω των έκτακτων εξελίξεων και συνθηκών σχετικά με τον ιό COVID-19, θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020, στις 22:00».

Στις κληρώσεις αυτές, λαμβάνουν μέρος οι στήλες που είχαν συμπληρωθεί για τις συγκεκριμένες κληρώσεις έως τις 15 Μαρτίου, στις 21:30, όταν και ολοκληρωνόταν η προθεσμία συμμετοχής.

Μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης 2105, οι κληρώσεις του Τζόκερ θα συνεχιστούν κανονικά. Δεδομένου πως στο πλαίσιο των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού τα πρακτορεία έχουν κλείσει έως τις 31 Μαρτίου, οι παίκτες μπορούν να συμμετέχουν στις κληρώσεις του παιχνιδιού, καταθέτοντας ηλεκτρονικά τα δελτία τους, μέσω του tzoker.gr ή του tzoker app.

Ο Ο.Π.Α.Π. σημειώνει ότι «οι κληρώσεις του Τζόκερ θα διεξάγονται με το απολύτως απαραίτητο προσωπικό ασφαλείας, λαμβάνοντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα. Για το λόγο αυτό, οι κληρώσεις από σήμερα Πέμπτη (19.03.2020) και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης της εταιρείας δεν θα μεταδίδονται τηλεοπτικά. Οι κληρώσεις θα μαγνητοσκοπούνται και θα είναι διαθέσιμες για το κοινό μέσω του καναλιού του Ο.Π.Α.Π. στο YouTube.

Επίσης, η εταιρεία θα επανέλθει με νεότερη ενημέρωση για το πότε θα πραγματοποιηθούν οι επόμενες κληρώσεις του Πρότο.

newsit.gr