Ευχάριστο «πονοκέφαλο» στον Κώστα  Σπηλιόπουλο, έχει προκαλέσει το τεράστιο ενδιαφέρον που εκδηλώνουν αυτοδιοικητικά  στελέχη και απλοί πολίτες διαφορετικών πολιτικών καταβολών, προκειμένου να στελεχώσουν το υπό κατάρτιση ψηφοδέλτιο του για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος!

Και αυτό, παρά το γεγονός ότι ο κ. Σπηλιόπουλος δεν έχει καν ακόμα ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητά του για Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, κάτι που ως γνωστόν θα το πράξει με κάθε επισημότητα την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου (ώρα 18.30) κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης  που θα πραγματοποιήσει στις αίθουσες του ξενοδοχείου «Αστήρ» της Πάτρας.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟ !

Χαρακτηριστικό της πανστρατιάς που δημιουργείται για τον πρ. βουλευτή είναι το γεγονός, ότι καθημερινά δηλώνουν παρόντες και χαιρετίζουν  την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, ακόμα και νυν Περιφερειακοί Σύμβουλοι του απερχόμενου Περιφερειάρχη Απόστολου  Κατσιφάρα!
Παράλληλα, η πρωτοβουλία Σπηλιόπουλου έχει  λάβει σαφή υπερκομματικά χαρακτηριστικά και από το γεγονός, ότι ήδη έχουν σπεύσει να την στηρίξουν πρόσωπα με κεντροαριστερές και κεντροδεξιές καταβολές. Κάτι που για τον Κώστα Σπηλιόπουλο αποτέλεσε πρωταρχικό όρο για την κυοφορία της πρότασής του που στόχο έχει την επόμενη ημέρα και την αλλαγή σελίδας για την  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος: Μία παράταξη, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις και ταυτότητες, χωρίς πολιτικές εξαρτήσεις και εμμονές, που ως μόνο αντίπαλο δεν θα έχει πρόσωπα και κόμματα, αλλά τα προβλήματα της υποβαθμισμένης Δυτικής Ελλάδος.

Ο ίδιος ο κ. Σπηλιόπουλος, μιλώντας σε συνεργάτες του, κάνει σαφή αναφορά στα στοιχήματα της εξωστρέφειας, της ανάπτυξης και  τως επενδύσεων που πρέπει να κερδηθούν, προκειμένου η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος να ανακτήσει το χαμένο έδαφος και επιτέλους να αποτελματωθεί.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στο κάδρο της πολιτικής αντιπαράθεσης ο κ. Σπηλιόπουλος  δεν προτίθεται να βάλει τον απερχόμενο Περιφερειάρχη κ. Κατσιφάρα, αλλά μόνο τις πολλές χαμένες ευκαιρίες για ανάταξη της περιοχής, που μοιραία καταλογίζονται στην επί 9 χρόνια Περιφερειακή Αρχή και που όπως επιβεβαιώνουν οι  αρνητικοί σε όλους τους τομείς δείκτες, καταδίκασε στην απομόνωση και την μιζέρια τους τρεις νομούς Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας.

Πάντως σε καμία περίπτωση ο Κώστας Σπηλιόπουλος δεν είναι διατεθειμένος να αναλωθεί σε μια στείρα πολιτική αντιπαράθεση, σε ομφαλοσκόπηση και απόδοση πολιτικών ευθυνών για τα χάλια και την υποβάθμιση που υφίσταται εδώ και τόσα χρόνια η Περιφέρεια.

Αντιθέτως:  Με την πολιτική και διοικητική γνώση και εμπειρία που διαθέτει από τις θέσεις ευθύνης που με επιτυχία πέρασε, είναι έτοιμος να καταθέσει στους πολίτες ρεαλιστικές, εφαρμόσιμες και  κοστολογημένες λύσεις, που θα καταστούν βατήρας ανάπτυξης και εξωστρέφειας για τη Δυτική Ελλάδα και θα εγγυηθούν ένα ευοίωνο μέλλον για τους πολίτες και των τριών νομών.  

patranews.gr