Σε νέα έρευνα προχώρησαν οι Αρχές στο σπίτι του ψευτογιατρού, ενώ την ίδια ώρα αναζητούνται τα χρήματα που είχε πάρει από τις απάτες του.

Σύμφωνα με το Mega και την εκπομπή «Live News» η αστυνομία έκανε σήμερα (29/6) έλεγχο στο σπίτι του ψευτογιατρού στο Κορωπί.

Οι Αρχές φέρεται σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του καναλιού να βρήκαν δύο καραμπίνες, σε χώρο που δεν είχε αρχικώς ελεγχθεί.

Παράλληλα η έρευνα συνεχίζεται καθώς αναζητούνται τα χρήματα που εισέπραξε από τα θύματά του ο ψευτογιατρός, με τις Αρχές να θεωρούν ότι δεν τα έβγαζε στο εξωτερικό και βρίσκονται σε κάποιο ειδικό χώρο.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να υπάρχουν κι άλλοι ψευτογιατροί
Η υπόθεση του ψευτογιατρού ο οποίος υποσχόταν θεραπείες για τον καρκίνο με βότανα, αποσπώντας από τα θύματά του χιλιάδες ευρώ, έχει προκαλέσει σοκ.

Οι καταγγελίες για τον συγκεκριμένο «γιατρό» είναι καθημερινές, καθώς μετά τη δημοσίευση των στοιχείων του από τις Αρχές όλο και περισσότεροι άνθρωποι που έπεσαν θύματα του «κομπογιαννίτη» μιλάνε για την περιπέτειά τους δίνοντας νέα στοιχεία.

Αυτή η υπόθεση έχει κινητοποιήσει την αστυνομία και ερευνάται το ενδεχόμενο να υπάρχουν κι άλλοι «γιατροί», οι οποίοι με ψευτοθεραπείες εξαπατούν ασθενείς.

Τα στοιχεία που φτάνουν στις Αρχές από όλες τις καταγγελίες μπαίνουν στο «μικροσκόπιο» και θεωρείται πιθανό η αστυνομία να βρεθεί στα ίχνη κι΄ άλλων απατεώνων.

Μέχρι και γιατρός του Χριστόδουλου δήλωνε ο ψευτογιατρός
Ο ψευτογιατρός με τα βότανα είχε συστηθεί ακόμη και ως γιατρός του μακαριστού αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου.

Στην εκπομπή του Mega «Live News» ο γιος ενός θύματος του ψευτογιατρού περιέγραψε τι ζητούσε από ο κατηγορούμενος, για τη θεραπεία του πατέρα του.

«Μας πρότεινε μια θεραπεία με αποστάγματα με βότανα που μάζευε από το Άγιο Όρος μάς έλεγε, διατροφή, κάτι τσάγια. Έφερε κάτι σκευάσματα, 7-8 σκευάσματα. Εξήγησε στη μάνα μου πώς θα τα παίρνει ο πατέρας μου. Έφερε κάτι συνταγές για σούπες και χυμούς από καρότα, γενικά χυμούς από βιολογικά προϊόντα. Ο πατέρας μου παραπονιόταν, πείναγε, γιατί δεν έτρωγε, η δίαιτα ήταν εξαντλητική», αναφέρει ο γιος του 67χρονου.

Ο ψευτογιατρός που είχε συστηθεί ως γιατρός του Χριστόδουλου -σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο MEGA από τον γιο του 67Χρονου- ζητούσε ακόμη και την τελευταία δόση από τα 50.000 ευρώ τη στιγμή που ο άνθρωπος ψυχοραγούσε.

«Στο πρώτο ραντεβού μας είπε το πόσο κοστίζει. Μας είπε ότι μπορεί να χρειαστούμε από 1 έως 5 δόσεις. Στην αρχή μας είχε ζητήσει 11-12 χιλιάρικα. Τα δώσαμε με τη μία. Ο πατέρας μου πέθαινε, δηλαδή δεν είχε επαφή με το περιβάλλον, και αυτός μου ζήταγε λεφτά για να αλλάξουμε την θεραπεία, να πάμε σε ένα πιο δραστικό μέτρο. Η οποία ήταν πιο ακριβή ας πούμε στο τέλος», είπε μεταξύ άλλων.

newsbeast.gr