Έδιωξαν μητέρα που ήθελε να θηλάσει για να μην λερώσει τα ρούχα καταστήματος

2015060116161035

Σοκαρισμένη έμεινε μια μητέρα από το Μάντσεστερ της Αγγλίας, όταν κατά τη διάρκεια του ραντεβού της σε κατάστημα νυφικών, άκουσε την υπεύθυνη να της λέει ότι δεν μπορεί να θηλάσει την κόρη της εκεί, γιατί «θα λερώσει με γάλα τα φορέματα»!

Η Τζόζεφιν Φέντον, 28, τηλεφώνησε στο κατάστημα επανειλημμένα πριν από το ραντεβού της, για να τους ενημερώσει ότι ίσως χρειαστεί να θηλάσει εκεί την επτά μηνών κόρη της, Έλα. Τους βρήκε πέντε λεπτά πριν από το ραντεβού της, ενώ ήταν καθοδόν και όταν τους εξήγησε την κατάσταση, πήρε την παραπάνω σοκαριστική απάντηση.

Josephine-Fenton-and-baby-Ella-Mallinson (1).jpg

Προσπάθησε να θηλάσει την κόρη της μέσα στο αμάξι, αλλά δεν τα κατάφερε αφού είχε αγχωθεί υπερβολικά. Πήγε στο ραντεβού και όταν τους είπε πως ίσως χρειαστεί να θηλάσει ξανά το μωρό, η μητέρα του ιδιοκτήτη της απάντησε αγενώς πως «αν χρειαστεί να το κάνει, θα πρέπει να το κάνει στο δρόμο»!

«Ήταν πολύ αγενής. Μου φέρθηκε σαν να έκανα κάτι κακό που θήλαζα. Μου συμπεριφέρονταν σαν να ήμουν εγώ η απαίσια», δήλωσε η μητέρα, που έμεινε εμβρόντητη με την στάση της γυναίκας.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος, ωστόσο, αρνούνται τους ισχυρισμούς της Τζόζεφιν και όπως δήλωσαν, θα κινηθούν νομικά για τα αρνητικά σχόλια που έκανε εκείνη στην ιστοσελίδα τους, που σύμφωνα με τους ίδιους, είναι αδικαιολόγητα.

freegossip.gr