Έξαλλος ο Ρωμανιάς με τον Γιακουμάτο: «Βούλωσε το!»

rwmanias_giakoymatos-614x378

Πήγε κοντά τους ο Αυτιάς για να «ρίξει» την ένταση…

Για την αύξηση των ορίων ηλικίας στις συντάξεις συζητούσαν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» όταν ανάμεσα στον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιώργο Ρωμανιά και τον βουλευτή της Ν.Δ Γεράσιμο Γιακουμάτο δημιουργήθηκε ένταση

Όσο ο Γιώργος Ρωμανιάς προσπαθούσε να εξηγήσει λεπτομέρειες τόσο ο Γεράσιμος Γιακουμάτος των διέκοπτε συνεχώς με ερωτήσεις κάνοντας τον να χάσει τον ειρμό των σκέψεων του.

«Μη με διακόπτεις για να καταλάβεις. Να στο πω να καταλάβεις! Μα δε θέλεις να καταλάβεις! Ω γαμ… άσε με να σου το πω επιτέλους! Θες να καταλάβει ή δε θες; Μα δε θες! Πραγματικά με έσκασε! Δε με αφήνει να το πω! Για αυτό βρίσκεστε εκεί που βρίσκεστε και θα βρίσκεστε συνέχεια εκεί αν δε βάλετε μυαλό να δείτε τι κάνατε» φώναζε ο κ. Ρωμανιάς που λεπτό με το λεπτό έβγαινε ολοένα και περισσότερο εκτός εαυτού.

«Πάμε σε ένα διάλειμμα μην πάθει τίποτα ο Ρωμανιάς σήμερα.» είπε ο Γιώργος Αυτιάς και προσπαθώντας να ρίξει την ένταση πλησίασε τους δυο του καλεσμένους.

Ωστόσο, τίποτα δεν άλλαξε και ακόμα και την τελευταία στιγμή επήλθε η έκρηξη:
«Ω γαμ… δε θα με αφήσει να τελειώσω! Μα είσαι βαλτός; Είσαι βαλτός για να ρίχνεις τα ποσοστά της ΝΔ. Είσαι βαλτός διότι δε με αφήνεις να πω το ελάχιστο. Παρεμβαίνεις συνέχεια! Βούλωσε το λοιπόν! Βούλωσε το να ακούσεις.»

«Το «Βούλωσ’ το αλλού, λες ψέματα ανελλιπώς!» αντέδρασε σε έντονο τόνο ο Γ. Γιακουμάτος που μέχρι εκείνη την ώρα γελούσε.

zappit.gr