Ανακοίνωση με video για τη διαιτησία στο ΣΕΦ!

185134

Τα παράπονά της για τη διαιτησία του πρώτου τελικού στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό, εξέφρασε μέσω… βίντεο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

Ένα βίντεο με «επίμαχες» φάσεις του πρώτου τελικού, στο ΣΕΦ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό δημοσιοποίησε η «πράσινη» ΚΑΕ! «Δεν πρόκειται να μείνουμε αδρανείς απέναντι σε απόπειρες διαστρέβλωσης της αλήθειας και δημιουργίας εντυπώσεων ενόψει της συνέχειας της σειράς των τελικών», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του το «τριφύλλι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Μετά την “κλασική” απόπειρα ορισμένων ΜΜΕ να “θυματοποιήσουν” τον Ολυμπιακό, καλούμε τους φίλους του μπάσκετ να δουν το παρακάτω βίντεο.

Δεν στοχοποιούμε κανέναν. Τα συμπεράσματα είναι δικά σας.

Άλλωστε στη συνάντηση του Σαββάτου (6/6) υπήρξε δέσμευση ότι θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και να διατηρηθούν χαμηλοί τόνοι στη σειρά των τελικών.

Αυτό αποτελεί πάγια αρχή μας και όλη μας η στρατηγική κινείται προς αυτή την κατεύθυνση, όμως δεν πρόκειται να μείνουμε αδρανείς απέναντι σε απόπειρες διαστρέβλωσης της αλήθειας και δημιουργίας εντυπώσεων ενόψει της συνέχειας της σειράς των τελικών».

Δείτε το βίντεο:

sport-fm.gr