Επισφαλής η θέση του Περέιρα

014639

Τελικά, υπάρχει θέμα… Περέιρα! Η παραμονή του Πορτογάλου στον πάγκο του Ολυμπιακού δεν είναι δεδομένη… Μάλιστα, δεν μπορούν να αποκλειστούν οι εξελίξεις μέσα στα επόμενα 24ωρα…

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα του Βίτορ Περέιρα και είναι απολύτως λογικό κάτι τέτοιο. Η μαζικότητα των ρεπορτάζ στα βρετανικά ΜΜΕ, γύρω από τις διαπραγματεύσεις του με τη Ρέιντζερς, δεν αφήνουν περιθώρια για παρερμηνείες και αμφισβήτηση. Ο Πορτογάλος, από την ώρα που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους», αυτή τη στιγμή είναι εκτεθειμένος και σίγουρα, αυτή του η ενέργεια, έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στην διοίκηση του Ολυμπιακού.

Μπορεί η έκβαση των συζητήσεων με τους «Διαμαρτυρόμενους» να ήταν αρνητική, οι εντυπώσεις ωστόσο, είναι εξαιρετικά άσχημες για την απόφαση του Περέιρα, ν’ ανοίξει συζητήσεις με κάποιον άλλον σύλλογο.

Γεγονός που δεν αφήνει την παραμικρή αμφιβολία, γύρω από την αξιοπιστία της είδησης, αποτελούν οι λεπτομέρειες των ρεπορτάζ που αναφέρονται στις επαφές του Πορτογάλου με τους Σκοτσέζους. Το μόνο που δεν γίνεται γνωστό, είναι αν οι δύο μεριές, δεν έφτασαν σε συμφωνία λόγω άρνησης του Περέιρα ή επειδή δεν το προχώρησε από πλευράς Ρέιντζερς.

Από τον Ολυμπιακό παρά το γεγονός, πως δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής κάποια επίσημη τοποθέτηση από μέρους τους, είναι λογικό να υπάρχει προβληματισμός για την κίνηση του Περέιρα και όπως φαίνεται το επόμενο 48ώρο θα είναι καθοριστικό για το ποια τροπή θα πάρουν τα πράγματα. Αυτή τη στιγμή η παραμονή του βρίσκεται στον… αέρα.

sport-fm.gr