Μαρινάκης: «Όνειρό μου να κατακτήσουμε ένα Ευρωπαϊκό»

233455

Τα όνειρα του Βαγγέλη Μαρινάκη δενπεριορίζονται εντός συνόρων. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού κατέβηκε στα αποδυτήρια, συνεχάρη παίκτες και τιμ για το Κύπελλο, ενώ έστειλε το μήνυμα για το… αύριο.

Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 27ου Κυπέλλου στην ιστορία του συλλόγου μοίρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος κατέβηκε στα αποδυτήρια λίγο μετά την απονομή.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ήταν εμφανώς χαρούμενος για την επιτυχία των ερυθρολεύκων, ωστόσο έδωσε το στίγμα του για το… αύριο, ξεκαθαρίζοντας πως όνειρό του δεν είναι μόνο η διατήρηση των σκήπτρων εντός συνόρων, αλλά και η κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τίτλου.

Τα λόγια του στα αποδυτήρια

«Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του τροπαίου. Παίξατε όπως έπρεπε και κλείσαμε τη χρονιά όπως μας αξίζει. Μπράβο για την προσπάθειά της. Ο στόχος του χρόνου είναι να πάμε ακόμα καλύτερα. Όνειρό μου είναι ο Ολυμπιακός να κατακτήσει και ευρωπαϊκό τίτλο. Ήδη έχουμε ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν. Ξέρω πως κάποιοι από εσάς δεν θα είναι εδώ του χρόνου, αλλά θα εξακολουθούν να αγαπούν τον σύλλογο».

sport-fm.gr