«Σε προχωρημένες επαφές με ΑΕΚ ο Φιγκερόα»

181425

Στο τραπέζι ξανά, αλλά τώρα τα πράγματα παρουσιάζονται αρκετά πιο σοβαρά. Το όνομα του Μάινορ Φιγκερόα, επανέρχεται για την ΑΕΚ, με Μέσα της Ονδούρας να κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές.

Επανέρχεται και μάλιστα… πιο δυνατά το όνομα του Μάινορ Φιγκερόα για την ΑΕΚ. Σύμφωνα με Μέσα της Ονδούρας, ο 32χρονος στόπερ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την «Ένωση» και σύντομα θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του.

Ο Φιγκερόα μέχρι τον περασμένο Μάιο ανήκε στην Χαλ, όμως ο Στιβ Μπρους δεν εισηγήθηκε την ανανέωση του συμβολαίου του και αποχώρησε ως ελεύθερος. Πρόκειται για κεντρικό αμυντικό (παίζει άνετα και αριστερό μπακ) που από το 2008 αγωνίζεται στο «Νησί» και εκτός από τους «τίγρεις» έχει φορέσει για έξι σεζόν την φανέλα της Γουίγκαν (όλες ως δανεικός). Παράλληλα, είναι διεθνής με την εθνική Ονδούρας από το 2003, μετρώντας 113 συμμετοχές και 4 τέρματα.

Το όνομα του συγκεκριμένου παίκτη είχε συνδεθεί και πάλι από Μέσα της πατρίδας του με την «Ένωση», που ψάχνει για κεντρικό αμυντικό, όμως τότε τα σενάρια δεν μιλούσαν για επαφές και μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο.

sport-fm.gr