Συλλήψεις σε Ακαρνανία, Αχαΐα και Ηλεία

127935

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Σύλληψη ενός αλλοδαπού πλαστογραφία πιστοποιητικών και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Κρατικό Αερολιμένα Ακτίου Βόνιτσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, ένας 31χρονος αλλοδαπός υπήκοος Καμερούν, ο οποίος επιχείρησε να εξέλθει από τη χώρα μας με πτήση, με προορισμό το Μόναχο Γερμανίας και επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστό δελτίο ταυτότητας Γαλλικών Αρχών.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για κλοπή

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος χθες το πρωί στην Πάτρα, παραβιάζοντας μπαλκονόπορτα εισήλθε σε οικία 57χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα συνολικής αξίας (10.000) ευρώ περίπου.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για κλοπή

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος 28χρονου ημεδαπού, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του, στο Α΄ Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου, 27χρονη ημεδαπή, σύμφωνα με την οποία της αφαίρεσε, πριν από το μήνα Σεπτέμβριο, ένα αυτοκίνητο, που είχε σταθμευμένο στο Τραγανό Ηλείας.
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για κλοπή

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος χθες το πρωί, στη Βαρβάσαινα Ηλείας, αφαίρεσε ένα ιδιωτικής χρήσης φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 45χρονου ημεδαπού.