Συνάντηση για Βάργκας

balkes-2_0

Συνάντηση με τους ανθρώπους της ΑΕΚ μέσα στην εβδομάδα θα έχει ο μάνατζερ του Ρόναλντ Βάργκας, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, επισημαίνοντας ότι ο κιτρινόμαυρο πρότζεκτ ταιριάζει στα «θέλω» του πελάτη του.

«Έχουμε μιλήσει με την ΑΕΚ και γνωρίζουμε για το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Ρόναλντ. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε συνάντηση με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και εκεί πιστεύω πως θα ξεκαθαρίσει και η μεταγραφή» σημείωσε αρχικά ο Νικολάι Ζέικνοφ, μιλώντας στην Ώρα των Σπορ, προσθέτοντας: «Η ΑΕΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, με ιστορία και πρότζεκτ που μας έχει παρουσιαστεί ταιριάζει και στα ”θέλω” του Ρόναλντ. Εφόσον η ΑΕΚ θέλει τον Βάργκας, αλλά και ο Βάργκας να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, θεωρώ πολύ πιθανό να έρθουμε σε μία συμφωνία. Όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν στο ραντεβού που θα έχουμε»

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Ο Βάργκας είναι ένας διεθνής παίκτης, ποιοτικός και ελεύθερος, οπότε όπως αντιλαμβάνεστε υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων είναι και η ΑΕΚ. Η προοπτική της Ελλάδας δείχνει πολύ καλή για τον Ρόναλντ και μετά τη συνάντηση που θα έχουμε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ θα συζητήσουμε και θα πάρουμε την καλύτερη απόφαση για το μέλλον του».

gazzetta.gr