Τρεις τρόποι για να φορέσεις σωστά την ιριδίζουσα σκιά

550_334_48356

Εύκολα make up trick και μικρές συμβουλές για να χρησιμοποιήσεις ξανά την αγαπημένη σου σκιά!

Οι ιριδίζουσες σκιές είναι ένα tricky κομμάτι στο μακιγιάζ, αφού αν δεν τις χρησιμοποιήσεις σωστά μπορεί το αποτέλεσμα να δείχνει τόσο παλιακό όσο υπερβολικό.

Η πρωταγωνίστρια από τη σειρά Gossip Girl σε μια πρόσφατη εμφάνιση της, μας έδειξε όχι μόνο πως να φορέσουμε την αγαπημένη μας sparkly σκιά ματιών, αλλά πως να τη συνδυάσουμε τέλεια με ένα κόκκινο κραγιόν!leighton-meester-wedding-eye-makeup-idea-w540

Πάρε μολύβι και στυλό λοιπόν και σημείωνε τα make up trick της make up artist της σταρ, για να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό και εορταστικό μακιγιάζ που θα σε κάνει να λάμψεις:

Tip No1: Ανάμειξε την ιριδίζουσα με μια καφέ σκιά. Έπειτα εφάρμοσε τη… μίξη στο κινητό βλέφαρο και κάνε καλό blending είτε με ένα πινέλο, είτε με τα δάχτυλα σου.

Tip No2: Πριν χρησιμοποιήσεις την ιριδίζουσα σκιά, άπλωσε στο κινητό βλέφαρο μια παλ, ροζ σκιά. Έπειτα πάρε με το πινέλο ελάχιστη ποσότητα από την sparkly σκιά σου και άπλωσε τη όσο πιο προσεκτικά μπορείς στη ρίζα των βλεφαρίδων.

Tip No3: Χρησιμοποίησε μια λευκή σκιά για βάση. Δώσε έμφαση στο βλέμμα σου, χρησιμοποιώντας μια καφέ σκιά στην εξωτερική γωνία, κάνοντας blending. Τέλος, άπλωσε την ιριδίζουσα σκιά σου μόνο στην εσωτερική γωνία για έξτρα λάμψη.

faysbook.gr