Υπογράφει αύριο ο Βέμερ

175740

Ο Γερμανός μπακ συμφώνησε σε όλα με τον Παναθηναϊκό και αύριο υπογράφει τριετές συμβόλαιο. Προπονήθηκε σήμερα ο Λουντ στο Κορωπί!

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Γιενς Βέμερ, που από χθες βρίσκεται στην Αθήνα. Σήμερα ήταν η μέρα των τελικών επαφών. Ο Γερμανός πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ, οι δυο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και ο 29Χχρονος μπακ θα είναι ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού. Αυριο αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων και όταν αυτά γίνουν γνωστά ο παίκτης θα βάλει την υπογραφή του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Βέμερ θα αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, μετά τους Καλτσά και Λουντ.

Προπονήθηκε ο Λουντ

Σε… Παναθηναϊκό κλίμα μπήκε ο Ρόμπιν Λουντ. Ο Φινλανδός, που αποτελεί νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, πήγε σήμερα στο Κορωπί και έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Ο Γιάννης Αναστασίου καλωσόρισε τον 22χρονο και έκανε τις απαραίτητες συστάσεις στους «παλιούς». «Από σήμερα θα έχουμε έναν νέο παίκτη μαζί μας, τον Ρόμπιν. Τον καλωσορίζουμε. Θα κάνει λίγες μέρες προπονήσεις μαζί μας και στη συνέχεια θα έρθει πάλι στην αρχή της προετοιμασίας».

Να σημειωθεί ότι από την Κυριακή, μέρος στις προπονήσεις θα λάβει και ο Νίκος Καλτσάς, που αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του «τριφυλλιού». Μάλιστα, ο 24χρονος ψάχνει για σπίτι στην Αθήνα από τώρα, για να μην περιμένει την έναρξη της προετοιμασίας.

sport-fm.gr