Χτυπούσε με μανία στο κεφάλι μικρό παιδί και κανείς δεν τον σταματούσε! (Σκληρό βίντεο)

china_paidaki_567_355

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ! Το γύρο του κόσμου κάνει ένα video από κάμερα ασφαλείας που έχει καταγράψει τη στιγμή που ένας άνδρας επιτίθεται αναίτια σε ένα μικρό αγοράκι και το κλωτσά επανειλημμένα στο κεφάλι μπροστά στα μάτια περαστικών που δεν κάνουν τίποτα για να τον σταματήσουν.

Δεν το χωρά του ανθρώπου ο νους, πως μπορεί ένας άνθρωπος να δείχνει τέτοια μανία, τέτοιο μίσος για ένα παιδάκι τριών ετών. Ένα παιδάκι που χωρίς να ενοχλεί κανέναν φαίνεται να σκουπίζει το δρόμο μπροστά από ένα μαγαζί.

Ο άνδρας εμφανίζεται από τη γωνία και μόλις βλέπει το παιδί, κατευθύνεται με φόρα προς το μέρος του. Το ρίχνει στο έδαφος και με μανία αρχίζει να κλωτσάει το κεφάλι του. Όμως τίποτα δεν τον σταματά. Παίρνει στα χέρια του τη σκούπα που είχε το παιδί και το χτυπά και με αυτήν!

Σύμφωνα με την People’s Daily Online, το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά από ένα εστιατόριο στην πόλη Γιαν’αν στην επαρχία Ζανζί το πρωί της 4ης Μαΐου.

Το ακόμη πιο σοκαριστικό είναι πως ο άνδρας χτυπά το παιδί επί πολλά δευτερόλεπτα και ενώ δίπλα του περνούν περαστικοί χωρίς να ενδιαφέρονται για το γεγονός πως κάποιος χτυπά με πρωτοφανή βαναυσότητα ένα ανυπεράσπιστο παιδί. Μέχρι που από ένα μαγαζί βγαίνει άνδρας, ο οποίος απομακρύνει τον δράστη και στη συνέχεια με τη βοήθεια κι άλλων, τον ακινητοποιούν.

Το παιδί επέζησε της επίθεσης και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι. Είναι άγνωστο ποια εσωτερικά τραύματα είχε υποστεί. Ο δράστης συνελήφθη και υποβάλεται σε ψυχιατρική εξέταση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ VIDEO – ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ

Daily Mail
YouTube

newsit.gr