«Άμεση συνάντηση Πέρεθ-Σέρχιο Ράμος»

231745

Στην αποκάλυψη ότι εντός των επόμενων ημερών, ο Σέρχιο Ράμος αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Φλορεντίνο Πέρεθ ώστε να ξεκαθαριστεί το μέλλον του ποδοσφαιριστή, προχώρησε ο Ράφα Μπενίτεθ.

Οι τόνοι το τελευταίο διάστημα αναφορικά με το μέλλον του Σέρχιο Ράμος έχουν ατονήσει εξαιτίας και της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, αλλά παραμένει ακόμα αμφίβολο αν ο κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι στην Ισπανία και τις επόμενες μέρες.

Οι σχέσεις του με τον πρόεδρο της ομάδας παραμένουν διαταραγμένες και υπάρχει πάντα στο «τραπέζι» η επιθυμία του Σέρχιο Ράμος να αποχωρήσει για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Για το λόγο αυτό ο τεχνικός της ομάδας, Ράφα Μπενίτεθ ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον του αρχηγού των «μερέχνες», με τον Ισπανό να προχωρά σε αποκαλύψεις.

«Δεν περίμενα αυτή την ερώτηση. Κατά τη διάρκεια του χθεσινού δείπνου μου μεταφέρθηκε ότι παίκτης και πρόεδρος έχουν κανονίσει μία συνάντηση, αλλά δεν βρήκα την ευκαιρία να μιλήσω απ’ ευθείας με κάποιον από τους δύο, αφού ήμουν απασχολημένος με την προπόνηση της ομάδας. Ο πρόεδρος μου είπε ότι θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση».

Μένει να φανεί αν ο Σέρχιο Ράμος θα επιμείνει να αποχωρήσει από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ή τελικά ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα καταφέρει να αναθεωρήσει.

sport-fm.gr