Έγινε του… «Κακού Πεθερού» στο ντέρμπι della capitale!

175751

Πώς αλλιώς να δείξει ότι δεν εγκαταλείπει τη μάχη για τον τίτλο; Με μεγάλη εμφάνιση στο δεύτερο, η Ρόμα τέζαρε την συμπολίτισσα και τυπικά γηπεδούχο Λάτσιο (2-0) και διατηρήθηκε στο -4 από την κορυφή.

Θρίαμβος για τη Ρόμα στο ντέρμπι della capitale. Οι τζιαλορόσι ταπείνωσαν την τυπικά γηπεδούχο Λάτσιο με σκορ 2-0 και διατηρήθηκαν στο -4 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους, έπειτα από 15 αγωνιστικές στη Serie A.

Ιδιαίτερα προσεκτικές οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο στο «Ολίμπικο», με την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι να είναι ελαφρώς καλύτερη αλλά να μην απειλεί ιδιαίτερα. Μεταμορφωμένη προς το καλύτερο η ομάδα του Σπαλέτι στο δεύτερο 45λεπτο. Ο δρόμος προς τα δίχτυα άνοιξε έπειτα από τραγικό λάθος του Γουάλας και πλασέ του Στρόουτμαν στο 64ο λεπτό. Το γκολ του Ολλανδού και οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων έφεραν και ολιγόλεπτη διακοπή στο παιχνίδι αφού όπως… συνηθίζεται στα ντέρμπι της ιταλικής πρωτεύουσας οι παίκτες των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ναϊγκολάν με σουτ στο 77’. Σε ολόκληρο το παιχνίδι αγωνίστηκε πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση για τη Ρόμα ο Κώστας Μανωλάς.

sport-fm.gr