Έκλεψαν 300 ευρώ μέσα από το Δημοτικό κατάστημα του Καινούργιου

Μια περίεργη κλοπή σημειώθηκε σήμερα την νύχτα στο Καινούργιο.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άγνωστο άτομο ή άτομα μπήκαν…
από παράθυρο(μάλλον) στο κτήριο της Δημοτικής Κοινότητας και στην συνέχεια εισήλθαν στο γραφείο του γραμματέα στο ισόγειο,όπου άνοιξαν κλειδωμένο φοριαμό και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 300 εύρω περίπου που ήταν για αποζημίωσεις από χαλαζόπτωση.
Το kainourgiopress επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Καινουργίου κ.Κώστα Ευθυμίου που είναι ήδη στον χώρο, ο οποίος επιβεβαίωσε το γεγονός και μάλιστα αυτήν την ώρα περιμένουν Αστυνομικούς να μεταβούν στο σημείο.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος από την πρώτη ματιά δεν φαίνονται ίχνη παραβίασης ούτε στην εσωτερική κλειδαριά του γραφείου, ούτε στον φοριαμό,γεγονός που κάνει την κλοπή “περίεργη”…
Την κλοπή αντελήφθη σήμερα το πρωί ο γραμματέας της Δημοτικής Κοινότητας.Μετά τις απαραίτητες ενέργειες από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγρινίου στον χώρο της Δημοτικής Κοινότητας Καινουργίου για την σημερινή διάρρηξη,ο…
πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κώστας Ευθυμίου και ο Πάνος.Κομποτός μετέβησαν στην Υ.Α Αγρινίου και κατέθεσαν μήνυση για το συμβάν.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση στον χώρο του γραφείο βρέθηκε το κλειδί που άνοιξε τον φοριαμό,ενώ από τον έλεγχο η είσοδος του γραφείου δεν έφερε ίχνη παραβίασης, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι χρησιμοποιήθηκε αντικλείδι.
Σύμφωνα με νέα εκτίμηση το ποσό που αφαιρέθηκε υπολογίζετε στα 250 ευρώ περίπου.
Οι αστυνομικοί της σήμανσης έλεγξαν για αποτυπώματα και η Υ.Α Αγρινίου έχει αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

http://kainourgiopress.blogspot.gr/