«Έπνιξε» την Μπρέσια ο Ολυμπιακός

201005

Ένας εντυπωσιακός Ολυμπιακός νίκησε 8-4 την Μπρέσια στο «Πέτρος Καπαγέροφ» και έκανε την ιδανική πρεμιέρα στη φετινή Ευρωλίγκα πόλο των ανδρών.

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Μπρέσια 8-4 στον Πειραιά, στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας πόλο των ανδρών και ξεκίνησε ιδανικά την προσπάθεια να διακριθεί στη φετινή κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Η κάτοχος του Euro Cup μπήκε πολύ δυνατά στην άμυνα, όμως οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Στη δεύτερη περίοδο, ο Πάβιτς με τις επεμβάσεις του βοήθησε τους «ερυθρόλευκους» να προηγηθούν με +2.

Στην τρίτη περίοδο, τα φάουλ των Ιταλών αντιμετώπισε ο Μυλωνάκης και έφερε το 5-4, όμως στην τέταρτη περίοδο οι πρωταθλητές Ελλάδος έκανα ότι ήθελαν στην πισίνα και πήραν τη νίκη.

Στο 3:30 πριν το φινάλε, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Θοδωρής Βλάχος.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, υπήρξε ένα θερμό επεισόδιο μεταξύ του Μουρίκη και ενός Ιταλού.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-0, 1-2, 3-0

Ολυμπιακός (Θ. Βλάχος): Εσπανιόλ 1, Μουρίκης 1, Ντόσκας 1, Γιάνοβιτς 1, Μυλωνάκης 2, Φουντούλης 1, Κολόμβος 1

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Θοδωρής Βλάχος τόνισε πως: “Η Μπρέσια είναι μια πολύ έμπειρη και σκληρή ομάδα. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι η τροπαιούχος του Euro Cup. Εμείς ήμασταν σωστά προετοιμασμένοι για το τι θα αντιμετωπίσουμε και είμαστε κι εμείς μια πολύ καλή ομάδα. Μέτρησε το ότι είμαστε καλύτεροι από την Μπρέσια.

Δεν χαλαρώσαμε καθόλου στην άμυνα. Τέσσερα γκολ είναι λίγα για ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι σε ένα τέτοιο επίπεδο. Ήρθε μια νίκη με 8-4 πολύ πιο δύσκολα από ότι δείχνει το σκορ. Κρατάμε αυτό το αποτέλεσμα. Ειλικρινά, δεν το σκέφτομαι και δε θα το σκεφτώ για τη διαφορά από τώρα.

Η κόκκινη κάρτα ήταν άδικη. Την πρώτη κίτρινη κάρτα που μου έδειξε ο διαιτητής δεν την είδε ο άλλος ρέφερι. Οπότε, ο πρώτος διαιτητής δεν ήξερε ότι έχω κίτρινη κάρτα και μου την έδειξε. Αλλιώς, δε θα ήταν τόσο αυστηρός, να μου δείξει δεύτερη κίτρινη κάρτα στην ίδια φάση. Είναι κάτι που συμβαίνει όταν ένας διαιτητής βιάζεται να δείξει την κάρτα στη διάρκεια του παιχνιδιού.

Εμείς δεν ξεχωρίζουμε κανένα παιχνίδι. Αν εξαιρέσουμε τα παιχνίδια με τη Σπαντάου και τη Νις εντός έδρας, που είναι φαινομενικά πιο αδύναμες, καθένα από τα υπόλοιπα παιχνίδια έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Η Σόλνοκι, την οποία αντιμετωπίζουμε σε δέκα ημέρες, είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και θα είναι ματς στην έδρα της. Όλοι θυμόμαστε ότι ο περυσινός αγώνας κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Εμείς πάμε για να νικήσουμε, αλλά είναι απλά ένα παιχνίδι».

sport-fm.gr