Αγρίνιο,Ανδρέας Λοβέρδος:Ο κίνδυνος του Grexit, παραμονεύει στη γωνία

Εμφάνιση IMG_7960.JPG

Εμφάνιση IMG_7977.JPG

Στη Ναύπακτο και το Αγρίνιο βρέθηκε χθες και  σήμερα ο πρώην Υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος.
Αν και η επίσκεψή του έγινε για κοινωνικούς λόγους ,λόγω της συγκυρίας των εκλογών, συναντήθηκε με στελέχη του ΠΑΣΟΚ , ενώ πριν από λίγο,στο Αγρίνιο ,βρέθηκε με εκπροσώπους των τοπικών Μ.Μ.Ε  όπου σε δήλωσή του ανέφερε μεταξύ άλλων και τα εξής:

 

<<Το μόνο που θέλει ο ελληνικός λαός είναι να σταματήσει η αβεβαιότητα και η αστάθεια, να αναλάβει επιτέλους ο πολιτικός κόσμος τις ευθύνες του. Να προχωρήσουν οι αναγκαίες για τη χώρα αλλαγές πέρα και έξω από προαπαιτούμενα και μνημόνια, ώστεμε την ανάκτηση της αξιοπιστίας της χώρας, να βελτιωθούνδυσβάσταχτοι όροι του 3ου μνημονίου που υπέγραψε ο κ. Τσίπρας.

Περίπτωση αυτοδυναμίας κάποιου κόμματος είναι φανερό σε όλους πως δεν υπάρχει. Η βασική προεκλογική και επικοινωνιακή γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταρρεύσει.

Το ΠΑΣΟΚ ως δύναμη ευθύνης, θα συμβάλλει μετά τις εκλογές, στον σχηματισμό μιας Κυβέρνησης ευρείας προγραμματικής συνεργασίας.

ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ κάνουν προεκλογική αντιπαράθεση με επικοινωνιακού τύπου «εξυπνάδες» και μαγκιές. Διαμάχη κατώτερη των περιστάσεων, τη στιγμή που η ελληνική οικονομία και οι παραγωγικές τάξεις βιώνουν τεράστιες δυσκολίες και ενώ μέσα στους επόμενους μήνες οι συνέπειες προβλέπονται δραματικές, όταν ο λογαριασμός από το μνημόνιο Τσίπρα φθάσει στο σπίτι του καθενός. Καμιά κουβέντα για το τι θα κάνουν τα κόμματα τους για να αντιμετωπίσουν την αναμενόμενη «καταιγίδα» του χειμώνα, καμιά σοβαρή συζήτηση για το πώς θα αποφευχθεί οριστικά ένας νέος κίνδυνος Grexit, που δυστυχώς ακόμη παραμονεύει στη γωνία.>>