Αγρίνιο: Επεισόδιο ανήλικης με 35χρονο. Δύο συλλήψεις για μαχαίρωμα

Επεισόδιο με μια  ανήλικη(ηλικίας 16-17 χρόνων) να τραυματίζει έναν τριανταπεντάχρονο με μαχαίρι φαίνεται ότι σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή της Αγ. Βαρβάρας του Αγρινίου που επιβεβαιώνει ανεπίσημα η αστυνομία μιας και αυτή τη στιγμή η Ασφάλεια του Αγρινίου έχει επιληφθεί ,διενεργεί προανάκριση προκειμένου να συγκεντρώσει υλικό για να σχηματίσει τη δικογραφία.

Το επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στις 11:00 το βράδυ της Κυριακής όταν ένας  35 χρονος άνδρας εισήλθε στο σπίτι μιας 16χρονης κοπέλας, που πληροφορίες τους φέρουν να διατηρούσαν ερωτική  σχέση. Για άγνωστους έως τώρα λόγους διαπληκτίσθηκαν  και με βάση  με όσα ο ίδιος φέρεται ότι υποστήριξε  στους αστυνομικούς πάνω στον διαπληκτισμό  η ανήλικη  κοπέλα τον μαχαίρωσε στην πλάτη. Ο 35χρονος φέρεται να  ειδοποίησε ο ίδιος την αστυνομία. Στο σημείο έφτασε  ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε  στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Τελικά  συνελήφθη η ανήλικη για παράβαση του νόμου περί όπλων και για πρόκληση σωματικής βλάβης καθώς και ο 43χρονος πατέρας της για  παραμέληση ανηλίκου.