Ανακοίνωσε Βέλλιο ο Ηρακλής! (βίντεο)

vellios_papadopoulos3

Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε μια σούπερ μεταγραφική κίνηση, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Απόστολου Βέλλιου για τα επόμενα δύο χρόνια. «Επιστρέφω στο σπίτι μου» είπε ο 23χρονος επιθετικός.

Παίκτης του Ηρακλή για τα επόμενα 2 χρόνια, είναι ο Απόστολος Βέλλιος, όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το Gazzetta.gr. Ο έμπειρος επιθετικός μετά από 4χρόνια παρουσίας του στα ευρωπαϊκά γήπεδα, επέστρεψε στην ομάδα όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Ηρακλής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Απόστολου Βέλλιου στο σπίτι του και την υπογραφή του με την ομάδα για τα επόμενα 2 χρόνια. Πρώην αθλητής των Ακαδημιών του Ηρακλή και επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της ομάδας μας από το 2008 έως το 2011, ο Βέλλιος έχει αγωνιστεί στην Έβερτον, τη Μπλάκπουλ, τη βελγική Λιρς και πολύ πρόσφατα στη δανέζικη Βέστζελαντ. Ο 23χρονος στράικερ έχει εμπειρία παίζοντας σε διεθνές επίπεδο σε παιχνίδια κυπέλλου καθώς και στη Σούπερ-Λιγκ.

«Είναι υπέροχο να έχουμε και πάλι πίσω στον Ηρακλή τον Απόστολο», είπε ο προπονητής του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος. «Οι λέξεις δε μπορούν να περιγράψουν πόσο χαρούμενος είμαι που επιστρέφω σπίτι μου, στον Ηρακλή», είπε ο Βέλλιος. «Σ’ αυτή τη σπουδαία ομάδα σήμερα, σ’ αυτό τον απίθανο λαό, στην πατρίδα μου, στην οικογένειά μου».

gazzetta.gr