Απίθανος Καρέ-λης, αποκλεισμός σοκ για Σταντάρ!

232259

Τρομερά πράγματα από τον Καρέλη. Ο Έλληνας επιθετικός έκανε καρέ κόντρα στην Αάλστ και έδωσε την πρόκριση στη Γκενκ – Οδυνηρός αποκλεισμός από ομάδα τρίτης κατηγορίας για τη Σταντάρ του… Παναθηναϊκού.

Τρελαίνει κόσμο ο Νίκος Καρέλης. Ο Έλληνας επιθετικός πέτυχε καρέ απέναντι στην Αάλστ (ομάδα τέταρτης κατηγορίας) μέσα σε 35 λεπτά και έδωσε την πρόκριση στην Γκενκ στην επόμενη φάση του βελγικού Κυπέλλου. Οδυνηρός αποκλεισμός για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Europa League, Σταντάρ Λιέγης, που ηττήθηκε 2-1 από την Γκιλ, ομάδα τρίτης κατηγορίας.

Ο Καρέλης ξεκίνησε το show του στο 13ο λεπτό με ωραίο πλασέ έπειτα από ασίστ του Ποζουέλο και οκτώ λεπτά μετά με νέο πλασέ έκανε το 2-0. Στο 42’ ο Έλληνας φορ πέτυχε ακόμη ένα τέρμα και στο 49ο λεπτό, διαμόρφωσε το τελικό 4-0 και το καρέ του!

Σε αντίθεση με την Γκενκ, η Σταντάρ Λιέγης δεν ήταν σοβαρή κόντρα στην Γκιλ, ομάδα τρίτης κατηγορίας και γνώρισε οδυνηρή ήττα, μένοντας εκτός της συνέχειας του Κυπέλλου. Δήμιος για την αντίπαλο των «πρασίνων» αποδείχθηκε ο Νταμπλόν που σκόραρε δις μέσα σε 9 λεπτά (31’, 39’). Το μόνο που κατάφερε η Σταντάρ ήταν να μειώσει στο τελικό σκορ με γκολ του Ραμάν στο 56’.

sport-fm.gr