Αποκλεισμένη οικογένεια ταξιδιωτών στον Άη Βλάση – Κραυγή απελπισίας από τον Ιερέα του χωριού (Βίντεο)

15942241_620539144797026_597891853_n

Η υπόθεση καθαρισμού του δρόμου προς τον Άη Βλάση αποδείχθηκε τελικά δύσκολη υπόθεση. Το γκρέϊντερ που ανέλαβε τον εκχιονισμό παροπλίστηκε κοντά στα Αμπέλια από νωρίς το μεσημέρι,ενώ η αλατιέρα του Δήμου είναι κι αυτή χαλασμένη από ότι έχουμε πληροφορηθεί.
Τα προβλήματα αρχίζουν να πολλαπλασιάζονται καθώς τα αυτοκίνητα αρχίζουν να εγκλωβίζονται στα δύσκολα σημεία του δρόμου παρότι αυτό δεν είναι ιδιαίτερα πολύ -το πολύ 15 πόντους-.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η περίπτωση οικογενείας Ευρυτάνων η οποία ξεκίνησε από το Καρπενήσι που αντιμετωπίζει τον ίδιο χιονιά πλήρως εξοπλισμένη για την περίσταση άλλα παρ’ όλα αυτά λίγο πιο έξω από τον Άη Βλάση και συγκεκριμένα στο δασαρχείο του χωριού κόλλησε στην ανηφόρα.

Το γκρέιντερ παροπλισμένο κοντά στ Αμπέλια…

Αμέσως έτρεξαν στο σημείο η αστυνομία άλλα και ο ιερέας της περιοχής να βοηθήσουν την οικογένεια κάτι που τελικά αποδείχθηκε ατελέσφορο, λόγω των συνθηκών. Ο πατήρ Κωνσταντίνος Κοντογιώργος επικοινώνησε με το parakampylia news λέγοντας τα εξής:
“Ήρθαμε εδώ να βοηθήσουμε τον κόσμο μα αυτό δεν ήταν δυνατόν. Αν υπήρχαν 2 βαρέλια αλάτι θα κάναμε την δουλειά μας ..Θα το σκορπίζαμε με ένα φτυάρι στα δύσκολα σημεία να περάσει ο άνθρωπος.
.Είναι δυνατόν να περιμένουμε μέρες τώρα μια τέτοια θεομηνία και να μην υπάρχουν εδώ από τους αρμοδίους 2 βαρέλια αλάτι?
Θα θυμούνται οι παλιότεροι ότι πριν αρκετά χρονιά υπήρχαν σε δύσκολα σημεία βαρέλια με την ένδειξη αλάτι. Τώρα τίποτα κι ας περιμέναμε μεγάλο χιονιά. Το εκχιονιστικό χάλασε προτού ξεκινήσει και παλεύουμε εδώ μονοί μας. Το μόνο που καταφέραμε είναι να φέρουμε ζεστά ροφήματα στον κόσμο και τα μικρά παιδιά που έχουν μαζί τους να μην παγώσουν.”
Ας ελπίσουμε ότι τα προβλήματα θα βρουν σύντομα λύση, για να απεγκλωβιστεί ο κόσμος και να αποκατασταθεί η συγκοινωνία..

parakampylianews.blogspot.gr