Αποφάσεις του νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Αιτωλοακαρνανίας

Το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Αιτωλοακαρνανίας σε συνεδρίαση του Γενικού του Συμβουλίου, την Τετάρτη 22 Απρίλη 2015, στο Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου, αποφάσισε τα εξής:

Να πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα την αναγκαιότητα διαγραφής του Ελληνικού Δημόσιου χρέους. Ο χρόνος, ο τόπος και οι ομιλητές θα αποφασιστούν σε προσεχές Διοικητικό Συμβούλιο.

Να εκδώσει ψήφισμα καταδίκης των μετακινήσεων στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας το οποίο με παραστάσεις θα επιδώσει στην Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας, στον Περιφερειάρχη και στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Να διοργανώσει σύσκεψη για τα τεράστια προβλήματα λειτουργίας που εξακολουθούν να υπάρχουν στις δομές υγείας του νομού μας και αγωνιστική κινητοποίηση μέχρι στις 15 Μάη.

Να εκφράσει την αντίθεση του στην πράξη νομοθετικού περιεχομένου της κυβέρνησης και τη μεταφορά των αποθεματικών των δήμων, των περιφερειών, των νοσοκομείων, των Α.Ε.Ι., των Τ.Ε.Ι. και των υπολοίπων φορέων του δημοσίου, που αν εφαρμοστεί θα επιφέρει μεγαλύτερη επιδείνωση της θέσης των λαϊκών στρωμάτων.

Να κοινοποιήσει τις αποφάσεις αυτές στα ΜΜΕ καθώς και σε κάθε σχετικό ή εμπλεκόμενο φορέα.