Βοσνιακές προκλήσεις: «Σκ…ά στην Ελλάδα, θα γεμίσουμε το γήπεδο σημαίες της Μακεδονίας»

imagehandler-1

Εμετικά και προκλητικά σχόλια, που είναι ώρες κάτω από φωτογραφία που «ανέβασε» ο Τζέκο στο facebook, από Βόσνιους. «Σκουπίδια οι Έλληνες», «ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Μακεδόνας», μερικά εξ αυτών

Την ώρα που γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από την -υγιή- ελληνική και βοσνιακή πλευρά, τόσο σε επίπεδο ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών όσο και σε δημοσιογραφικό, να πέσουν οι τόνοι, εν όψει και της ρεβάνς της Ζένιτσα, τον προσεχή Ιούνιο, ορισμένοι βάζουν… λάδι στη φωτιά, με την ανοχή, μάλιστα, του Έντιν Τζέκο!

Γιατί, φασίστες, δεν υπάρχουν, φυσικά, μόνο στην Ελλάδα… Κάτω, λοιπόν, από φωτογραφία που «ανέβασε» ο επιθετικός της Ρόμα στις 12 το μεσημέρι, σήμερα (14/11), γράφοντας «η Βοσνία στην καρδιά», γίνεται το έλα να δεις!

Πέρα από ορισμένα Ελλήνων που του… εύχονται ό,τι μπορεί να βάλει ο νους σας, με τον πιο εμετικό τρόπο, υπάρχουν δεκάδες Βόσνιων, που υπόσχονται τρομερά πράγματα για το ματς του Ιουνίου, με αναφορές στα Σκόπια, στον Μέγα Αλέξανδρο, ακόμη και στην ελληνική κρίση!

Ένα χαρακτηριστικό, αναφέρει: «Σκατά στην Ελλάδα, θα γεμίσουμε το γήπεδο σημαίες της Μακεδονίας στη Ζένιτσα».

Ένα άλλο: «Πρέπει να βρούμε σημαίες της Μακεδονίας μέχρι τον Ιούνιο. Ο Μέγας Αλέξανδρος δεν ήταν Έλληνας».

Ιδού και κάποια ακόμα:

«Οι Έλληνες παίκτες και φίλαθλοι είναι σκουπίδια»

«Θα φτιάξουμε πανό που θα γράφει ζητιάνοι Έλληνες, θέλετε δανεικά;»

«Τους περιμένουμε στη Ζένιτσα. Θα περάσουμε καλά…»

Μετά από τόσες ώρες, πάντως, περιμέναμε από έναν παίκτη του διαμετρήματος του Έντιν Τζέκο (ή από όποιον διαχειρίζεται τη σελίδα του) να «κατέβουν» αυτά τα σχόλια. Ο ίδιος, πάντως, ουδόλως κράτησε χαμηλούς τόνους χθες, λέγοντας μετά το ματς: «Ευχαριστούμε για την κακή φιλοξενία, σας περιμένουμε στη Ζένιτσα».

sport-fm.gr