Δείτε ζωντανά τη «μητέρα όλων των μαχών» για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

screenshot_518

Υπάρχουν πολύ λίγοι διεθνείς αγώνες που είναι πιο σημαντικό από ό, τι club παιχνίδια. World Cup Finals και ημιτελικούς είναι στη λίστα, αλλά όταν πρόκειται για την Βραζιλία και την Αργεντινή, δεν θα μπορούσε να υπάρχει κάποιο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό αγώνα από αυτό.

Αυτά τα δύο έθνη έχουν παράγονται μερικά από τα καλύτερα ταλέντα που έχουμε δει ποτέ στην ιστορία του αθλήματος: Πελέ, Μαραντόνα, Μέσι, Zico, Ντι Στέφανο, Ρομάριο, Ρονάλντο, και τόσα άλλα. Έχουν κερδίσει ένα συνδυασμένο επτά Παγκόσμια Κύπελλα και τους αγώνες τους έχουν παράσχει πάντα καταπληκτική παραστάσεις και σκληρές νίκες για τις δύο πλευρές.

Την Τετάρτη το βράδυ, συγκρούονται και πάλι σε ένα από τα μεγαλύτερα γήπεδα της Βραζιλίας: το Mineirão. Η τελευταία φορά που η Βραζιλία έπαιξε εκεί, έχασαν 7-1 στην Γερμανία στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το πιο συγκλονιστικό αποτέλεσμα στην ιστορία.

Τα πράγματα είναι διαφορετικά τώρα, όμως, και η Βραζιλία θα μπορούσε να διαγράψει την εικόνα από την απώλεια αυτή με μια μεγάλη νίκη εναντίον μεγαλύτερους ανταγωνιστές τους. Αυτό θα είναι πολύ διασκεδαστικό. Ακόμη και για Μάντσεστερ Σίτι οπαδούς, αφού θα υπάρξουν πολλές Πολιτών στον αγωνιστικό χώρο σε αυτό το ένα. Δεν μπορείτε να το χάσετε.