Δεν… κρατιέται για Εσιέν

AC Milan v Udinese Calcio - Serie A

Αποφασισμένος να κάνει δικό του τον Μικαέλ Εσιέν ακόμη και μέσα στην εβδομάδα είναι ο Παναθηναϊκός. Ταξίδι στο εξωτερικό ο Βόκολος. Στροφή στο… άγνωστο των play offs από σήμερα οι «πράσινοι».

Τον θέλει και τον θέλει… τώρα! Ο λόγος για τον Παναθηναϊκό και τον διακαή μεταγραφικό του πόθο, Μικαέλ Εσιέν. Οι «πράσινοι» εντείνουν τις προσπάθειες απόκτησης του Γκανέζου μεσοαμυντικού και τα μηνύματα που λαμβάνουν από την πλευρά του ποδοσφαιριστή είναι αρκετά ενθαρρυντικά. Στόχος του «τριφυλλιού», που έχει αποφασίσει να κάνει την οικονομική υπέρβαση για να φέρει τον 32χρονο άσο στην Ελλάδα, είναι να κλείσει η συγκεκριμένη υπόθεση το συντομότερο δυνατό, ακόμη και μέσα στην εβδομάδα. Άλλωστε ο Εσιέν μένοντας ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από τη Μίλαν έχει από τώρα το δικαίωμα να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Εξελίξεις θα υπάρξουν σύντομα και στα άλλα ζητήματα, αυτά των στόπερ και του δεξιού μπακ. Ο Ρόμπιν Λοντ έρχεται την Τετάρτη στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, ενώ ο Λεωνίδας Βόκολος ταξίδεψε στο εξωτερικό για να δει παίκτη, με πιθανότερο προορισμό την Ολλανδία και τον αγώνα της Μπρέντα με την Άλκμααρ όπου ο Ρούμπιν Λιζόν έπαιξε σε όλο το ματς. Υπενθυμίζεται πως το Σάββατο ο Ρενέ Χένρικσεν είδε από κοντά τον στόπερ της Ρόζενμποργκ, Στέφαν Στράντμπεργκ, στο ματς με τη Λίλεστρομ.

Χαμόγελα και… νεύρα

Η εμφάνιση του Παναθηναϊκού και η νίκη επί του ΠΑΣ έφερε ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας, έστω κι αν δεν συνοδεύτηκε από κάποιο βαθμολογικό όφελος εν όψει play offs. Από σήμερα οι «πράσινοι» στρέφονται στο μινι-πρωτάθλημα των έξι αγωνιστικών, μέσω του οποίου θα διεκδικήσουν τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League. Πάντως θα πρέπει να περιμένουν την Τρίτη την κλήρωση για το πρόγραμμα, προκειμένου να δουν πότε και με ποιον θα αγωνιστούν στην πρεμιέρα, κάτι που προκαλεί εκνευρισμό στους ανθρώπους του «τριφυλλιού».

Σήμερα θα εκτιμηθεί η κατάσταση του Πράνιτς που αποχώρησε με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς από το χθεσινό ματς, ενώ μένει να φανεί πότε θα είναι ξανά διαθέσιμος ο Μπεργκ, που δύσκολα θα παίξει στην πρώτη αγωνιστική. Το θετικό είναι πως επιστρέφουν «καθαροί» από τιμωρίες πολλοί παίκτες, με πρώτο τον Σίλντενφελντ.

sport-fm.gr