Δεν πειραματίζεται ο Ίβιτς,με αντίπαλο τον Παναιτωλικό

Δεν πειραματίζεται ο Ίβιτς

 

Με τη γνωστή συνταγή αναμένεται ο Βλάνταν Ίβιτς να παρατάξει τον ΠΑΟΚ στην αυριανή πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα. Τι είπε στους παίκτες για το παιχνίδι με τη Φιορεντίνα που ακολουθεί.Έτοιμος για την πρεμιέρα του στη Σούπερ Λίγκα, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στην Τούμπα (18:15, Novasports 2), είναι ο ΠΑΟΚ.

Εν όψει του αγώνα με την ομάδα από το Αγρίνιο, ο Βλάνταν Ίβιτς δεν προτίθεται να προβεί σε πειραματισμούς, σε σχέση με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχουν προηγηθεί σε Champions League και Europa League.

Μοναδική εξαίρεση αποτελεί ο Λέοβατς, στου οποίου τη θέση θα παίξει ο Μάτος και ο Κίτσιου θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας. Από εκεί και πέρα, ο Γλύκος αναμένεται να υπερασπιστεί την «ασπρόμαυρη» εστία, ενώ στις θέσεις των στόπερ θα βρίσκονται οι Κρέσπο (ή Βαρέλα) και Τζαβέλλας.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Κάνιας και Τσίμιροτ, με τον Μπίσεσβαρ να αναλαμβάνει οργανωτικό ρόλο. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Κάμπος, Ρόντριγκες και Αθανασιάδης.

Εκείνο που έχει ζητήσει ο Σέρβος τεχνικός από τους παίκτες του, είναι να ξεχάσουν την προσεχή αναμέτρηση με τη Φιορεντίνα, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Europa League και να συγκεντρωθούν μόνο στην αυριανή αναμέτρηση.