Διήμερη τελετή λήξης χορευτικών τμημάτων της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου

Εμφάνιση P6160035.JPG

Εμφάνιση P6160066.JPG

Διήμερη τελετή λήξης χορευτικών τμημάτων 2015

«Για να γιατρέψεις της καρδιάς κάθε καημό και πόνο μοναδικό της γιατρικό είναι το γλέντι μόνο»

Ολοκληρώνονται με μια διήμερη λαμπρή τελετή λήξης οι δραστηριότητες των χορευτικών τμημάτων του Λαογραφικού Ομίλου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου ( ΓΕΑ ), για την τρέχουσα περίοδο 2014-2015.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους συντελεστές του έργου που παράγεται στον Λαογραφικό Όμιλο της ΓΕΑ ( Δάσκαλοι, Χορευτές κλπ) να παρουσιάσουν χαρακτηριστικά δείγματα της δουλειάς τους μέσα σε ένα γιορτινό κλίμα, που χαρακτηρίζει κάθε τέτοια εκδήλωση.

Ο τίτλος των εκδηλώσεων που θα κυριαρχήσουν το διήμερο είναι «Για να γιατρέψεις της καρδιάς κάθε καημό και πόνο μοναδικό της γιατρικό είναι το γλέντι μόνο».

Την πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων, μεταξύ των άλλων, θα παρουσιαστούν από τα παιδικά τμήματα του Ομίλου μια σειρά από παραδοσιακά παιχνίδια του τόπου μας με ένα μοναδικό τρόπο και ρυθμό.

Τη δεύτερη ημέρα, και πριν το καθιερωμένο πανηγυρικό κλείσιμο των εκδηλώσεων, τα τμήματα των ενηλίκων του Ομίλου θα παρουσιάσουν μια σειρά από παραδοσιακά μουσικοχορευτικά δρώμενα της πατρίδας μας, μέσα από τα οποία αναδεικνύονται χαρακτηριστικές περιοχές της χώρας μας.

Οι εκδηλώσεις θα καλυφθούν μουσικά από την παραδοσιακή ορχήστρα ΕΠΤΑΣΗΜΟ, ενώ θα συμμετέχει και Καρπαθιώτικη ζυγιά.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στον αύλειο χώρο των Καπνοθηκών Παπαστράτου (Πλατεία Παναγοπούλου, Αγρίνιο), την Κυριακή και Δευτέρα (14

και 15 Ιουνίου 2015 ) και ώρα έναρξης στις 20.30 μ.μ.