Διαψεύδει και ο Διαματάρης τα περί πρότασης υπουργοποίησης του Κασσελάκη από τη ΝΔ το 2019

Αντιδράσεις φαίνεται πως έχει προκαλέσει η συνέντευξη του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Καπνισάκη ο οποίος είπε πως ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε προτείνει στον κ. Κασσελάκη να αναλάβει υπουργείο το 2019.

Συγκεκριμένα στην συνέντευξή του στην εφημερίδα Documento, ο κ. Καπνισάκης «αποκαλύπτει» το εν λόγω παρασκήνιο συμπληρώνοντας μάλιστα πως ο Στέφανος Κασσελάκης αρνήθηκε την πρόταση.

Για προϊόν επιστημονικής φαντασίας έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στερείται σοβαρότητας η είδηση» τόνισε ο κ. Μαρινάκης μιλώντας στον Σκάι 100,3.

Ο κ. Μαρινάκης τόνισε, δε, πως θέλει να μας πει ο κ. Καπνισάκης και ο κ. Κασσελάκης, ότι ο κ. Μητσοτάκης πρότεινε ένα οποιοδήποτε υπουργείο σε έναν οποιοδήποτε άνθρωπο που ήταν υποστηρικτής του και που αρθρογραφούσε υπέρ του; Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Κασσελάκης είχαν επικοινωνήσει τηλεφωνικά εκείνη την περίοδο, ο ίδιος απάντησε πως αυτό που λέει ο κ. Καπνισάκης «δεν έχει καν επαφή με την πραγματικότητα».

Διαψεύδει και ο Διαματάρης ότι πρότεινε θέση υπουργού στον Κασσελάκη το 2019

Διαψεύδει ο και Αντώνης Διαματάρης όσα υποστήριξε ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Καπνισάκης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Documento, ότι το 2019 προτάθηκε υπουργική θέση στον Στέφανο Κασσελάκη από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ο Αντώνης Διαματάρης έκανε την εξής ανάρτηση στο διαδίκτυο: «Τo δημοσίευμα της εφημερίδας Documento (έκδοση 6ης-7ης Ιανουαρίου 2024) ότι δήθεν εγώ πρότεινα στον κ. Στέφανο Κασσελάκη εκ μέρους του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη θέση υπουργού μετά τις εκλογές του 2019 και εκείνος αρνήθηκε είναι απολύτως ψευδές. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας».