Δύο συλλήψεις σε Αγρίνιο και Νεοχώρι, οδηγούσαν υπό την επίδραση αλκοόλ

Αποτέλεσμα εικόνας για αλκοτεστ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επίδραση αλκοόλ
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Νεοχώρι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι οδηγούσε  αυτοκίνητο υπό την επίδραση αλκοόλ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επίδραση αλκοόλ, στέρηση ασφαλιστηρίου συμβολαίου και στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι οδηγούσε αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και ασφαλιστηρίου συμβολαίου, ενώ καίτοι υπήρχαν ενδείξεις μέθης, αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο αλκοολομέτρησης με ηλεκτρονική συσκευή, με αποτέλεσμα να τεκμαίρεται ότι οδηγεί υπό την επίδραση αλκοόλ.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφιών σε βάρος αγνώστων δραστών για ληστεία

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκαν σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, δικογραφίες για ληστεία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι στις (27-10-2016) αργά το βράδυ στην Πάτρα, πλησίασαν δύο πεζούς ημεδαπούς, ηλικίας 35 και 27 ετών και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου και την άσκηση σωματικής βίας, τους αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των δεκαπέντε ευρώ συνολικά. Οι δράστες αναζητούνται.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστων δραστών,  οι οποίοι  από το βράδυ της 27.10.2016  έως το πρωί της 28.10.2016, στο  πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγ. Θεοδώρων, παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο  την πόρτα εισόδου, και αφαίρεσαν  το χρηματικό ποσό των διακοσίων ευρώ. Οι δράστες αναζητούνται.