Εκλογές για νέο Δ.Σ. στον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Μεσολογγίου

Εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στον εμποροβιομηχανικό σύλλογο Μεσολογγίου  νέων αντιπροσώπων στην Ο.Ε.Σ.Π. & Ν.Δ.Ε και μελών Ελεγκτικής Επιτροπής. Οι εκλογές λαμβάνουν χώρα στα γραφεία του Συλλόγου, στην οδό Στουρνάρα 5, στο Μεσολόγγι. Από χθες το πρωί δεκάδες έμποροι και μέλη του συλλόγου συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία.

Όπως δήλωσε ο απερχόμενος πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος Βασίλης Σπυρόπουλος, η συμμετοχή του εμπορικού κόσμου στις εκλογές θα πρέπει να είναι μαζική για να δώσει δύναμη στο νέο διοικητικό συμβούλιο για την διεκδίκηση λύσεων στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι έμποροι της περιοχής.

Παράλληλα ο κ. Σπυρόπουλος μίλησε και για το γεγονός ότι στις φετινές εκλογές, υπάρχει ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο, κάτι που δείχνει πως οι έμποροι έχουν συσπειρωθεί σε μια ενιαία στρατηγική για την επόμενη ημέρα. Εξάλλου τα τρία προηγούμενα χρόνια ο Σύλλογος αύξησε τα μέλη του, κάτι που έχει ικανοποιήσει τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Ο κ. Σπυρόπουλος έκανε και έναν απολογισμό πεπραγμένων λέγοντας πως έγινε το πρώτο βήμα για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της περιοχής και για την προώθηση των τοπικών προϊόντων, κάτι που θα δώσει ανάπτυξη στην περιοχή.

Ο ίδιος μίλησε και για τις διεκδικήσεις του νέου διοικητικού συμβουλίου που θα αναδειχθεί μετά και τις εκλογές και οι οποίες έχουν να κάνουν κυρίως με τα προβλήματα των εμπόρων αναφέροντας ως παράδειγμα την μη λειτουργία του ΚΤΕΟ Μεσολογγίου με αποτέλεσμα οι έμποροι να πηγαίνουν είτε στην Άρτα είτε στην Πάτρα για να εξυπηρετηθούν και επιβαρύνονται οικονομικά οι ίδιοι αλλά μπαίνουν και σε μια ταλαιπωρία χάνοντας πολύτιμο χρόνο.

Ο  κ. Σπυρόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο παραεμπόριο που έχει πλήξει τους εμπόρους της περιοχής και το οποίο στερεί πολύτιμα έσοδα για την επιβίωση των εμπόρων.

Ο Κώστας Πασσιόπουλος, υποψήφιος αντιπρόσωπος για την ομοσπονδία εμπορικών συλλόγων Πελοποννήσου και νοτίου Ελλάδας δήλωσε πως τα προβλήματα των εμπόρων είναι πολλά και απαιτούνται σοβαρές λύσεις για την αντιμετώπισή τους. Μίλησε επίσης για την εικόνα που παρουσιάζει η αγορά στην ευρύτερη περιοχή.

lepantortv.gr