Ετσι θα παίξει στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός

194326

Επαναφέρει σχήμα με τέσσερις αμυντικούς ο Αντρέα Στραματσόνι, με σκοπό να κάνει πιο επιιθετική την ομάδα του στο δύσκολο ματς με τον Παναιτωλικό.

Με στόχο το 3Χ3 ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο. Ενα ματς καθόλου εύκολο για τους πράσινους, που θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα και να πάνε με ανεβασμένο το ηθικό στην Ισπανία για το ματς με τη Θέλτα.

Ο Αντρέα Στραματσόνι, που δεν υπολογίζει στους Λέτο και Σάμπα, θα παρατάξει την ομάδα του με ένα 4-2-3-1, εγκαταλείποντας, προς το παρόν, το σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Στιλ και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από Μολέδο και Ιβανόφ. Δεξιά επιστρέφει ο Μέστο και αριστερά θέση θα πάρει ο Γουακάσο ή ο Κουλιμπαλί, με τον πρώτο να έχει προβάδισμα.

Στα χαφ θα είναι οι Ζέκα, Λεντέσμα, Λουντ, Εμποκού ο Ιμπάρμπο πίσω από τον Μπεργκ. Αν, παίξει ο Κουλιμπαλί στα αριστερά, τότε ο Γουακάσο θα πάρει θέση στη μεσαία γραμμή αντί του Εμποκού.

sport-fm.gr