Ευχαριστήρια επιστολή του νέου προέδρου της ΝΟΔΕ Αιτωλ/νιας Φώτη Τσόλκα

fb604fec-c87c-43c3-bb52-9eafcab60cd7

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας που προσήλθαν στις κάλπες , όλο το προηγούμενο διάστημα, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το κόμμα μας αλλάζει πραγματικά σελίδα. Εξελέγησαν τοπικά συμβούλια και πρόεδροι δημοτικών οργανώσεων. Εξελέγησαν υπεύθυνοι θεματικών τομέων και σύνεδροι στο 10ο Συνέδριο του κόμματος και μόλις χθες εξελέγη ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας.

Δράττομαι λοιπόν κι εγώ της ευκαιρίας για να ευχαριστήσω και προσωπικά όλους όσους με στήριξαν κατά την χθεσινή διαδικασία και θέλω να διαβεβαιώσω όλα τα μέλη του κόμματος ότι θα κάνω το παν για να βοηθήσω κι εγώ από πλευράς μου τη Νέα Δημοκρατία να αλλάξει σελίδα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να γίνει Πρωθυπουργός.

Στόχος μου για την επόμενη μέρα της ΝΟΔΕ είναι να κάνουμε πράξη την εξαγγελία του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη για άνοιγμα στην κοινωνία.

Μια ΝΟΔΕ δραστήρια, με παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες ουσίας είναι ο στόχος μου σε πρώτη φάση.

Φιλοδοξώ να συνδράμω ούτως ώστε οι τοπικές οργανώσεις και η Νομαρχιακή Οργάνωση να καταστούν πυρήνες ουσιαστικής παραγωγής πολιτικής σκέψης και παρέμβασης.

Σταδιακά και με τη βοήθεια όλων των ικανών και άξιων στελεχών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας, θα πρέπει να κινηθούμε ομαδικά και μαζικά προς το στόχο, που δεν είναι άλλος από το να διώξουμε επιτέλους τη λαίλαπα ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που μαστίζει τη χώρα και τη βυθίζει κάθε μέρα που περνάει στην αβεβαιότητα και τον όλεθρο.

Αφήνουμε πίσω όλα όσα μας πληγώνουν από το χθες και χτίζουμε μαζί το αύριο. Με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Για εμάς και τις επόμενες γενιές!