Ζω Καλύτερα: Η πρεμιέρα της εκπομπής

doukafoto-614x377

Πρόκειται για μία διαδραστική, πολυθεματική, εκπομπή υγείας με παρουσιαστές την ηθοποιό Ζέτα Δούκα και τον διαιτολόγο-διατροφολόγο Τάσο Παπαλαζάρου.

Το «Ζω καλύτερα» με τη θεματολογία του καλύπτει τις ανάγκες και των δύο φύλων όλων των ηλικιών και αποσκοπεί να τους ενημερώσει για θέματα υγείας. Παράλληλα θα παρουσιάζει θέματα σωστής διατροφής, άσκησης και well being, εστιάζοντας τόσο στην πρόληψη, όσο και στη θεραπεία, αλλά και στην ψυχαγωγία δίνοντας έναν αισιόδοξο τόνο στην καθημερινότητα.

Κάθε εκπομπή θα έχει ένα βασικό θέμα που θα αφορά μία πάθηση αλλά και άλλα μικρότερα που θα αφορούν πρόληψη, καλή ποιότητα ζωής, άσκηση, ψυχολογία, σεξ, διατροφή, διαπροσωπικές σχέσεις κ.α.

Στο σύγχρονο πλατό της εκπομπής θα φιλοξενούνται καταξιωμένοι επιστήμονες, που θα παρουσιάζουν τις τελευταίες εξελίξεις σε θέματα πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας, μαρτυρίες ασθενών, αλλά και γνωστές προσωπικότητες που θα δίνουν τα δικά τους μυστικά για υγεία, ευεξία και ομορφιά.

Στην έναρξη η Ζέτα Δούκα και ο Τάσος Παπαλαζάρου καλώς όρισαν τους τηλεθεατές και μίλησαν για τη νέα τους εκπομπή.

Ζέτα Δούκα: «Μια εκπομπή που έχει ως στόχο ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος της. Να ζούμε καλύτερα. Για μένα να αποκτήσω καλύτερη σχέση με τον εαυτό μου. Να ακούω τις ανάγκες του, να ακούω τα καμπανάκια κινδύνου του. Να με αγαπώ περισσότερο».

Τάσος Παπαλαζάρου: «Καλώς ήρθατε στην πρώτη εκπομπή του «Ζω καλύτερα». Μιας εκπομπής που θα έχει σαν στόχο να μας κάνει να μάθουμε, να καταλάβουμε και να αποφασίσουμε αν θέλουμε να αλλάξουμε. Και τι σημαίνει να ζω καλύτερα; Σωματική, πνευματική και ψυχική ισορροπία. Να τρέφομαι καλύτερα, να ασκούμαι περισσότερο, να αγχώνομαι λιγότερο».

zappit.gr