Η Αστυνομία για τις συλλήψεις στο Δοκίμι

 

Συνελήφθησαν, προχθές (27-9-2015) αργά το βράδυ στο Δοκίμι Αγρινίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου τρείς ημεδαποί άνδρες ηλικίας 27, 23 και 21 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Ειδικότερα, προχθές το βράδυ στο Δοκίμι Αγρινίου οι τρείς δράστες ενεργώντας από κοινού εισήλθαν σε οικία 63χρονου ημεδαπού, παραβιάζοντας τη κεντρική θύρα και αφαίρεσαν ένα ηλεκτρικές συσκευές, ραδιόφωνο και εργαλεία συνολικής αξίας (400) ευρώ.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρείς δράστες έξω από την οικία του παθόντα.

Οι δράστες στη θέα των αστυνομικών απέρριψαν στο έδαφος ένα κόφτη μετάλλων, κατσαβίδι και γάντια εργασίας που είχαν χρησιμοποιήσει κατά τη διάρρηξη της οικίας του παθόντα.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου προέκυψε ότι οι δράστες είχαν αφαιρέσει το χρονικό διάστημα από (16-9-2015) μέχρι και (19-9-2015) στην ίδια περιοχή από οικία 60χρονου ημεδαπού διακοσμητικό καθιστικού και φωτιστικά συνολικής αξίας (200) ευρώ.

Οι φθορές που προκάλεσαν οι δράστες στις δύο οικίες ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των (1.880) ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.