Η Λειψία ζητά «ασπιρίνες» για τον πόνο των άλλων!

233424

Τη ζαλίζουν τα… ύψη; Ήρθε η ώρα να το αποδείξει! Με μία επική ανατροπή και ενώ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, η μυθική Λειψία νίκησε 3-2 τη Λεβερκούζεν και είναι μόνη πρώτη, πλέον, στην κορυφή!

Τι κάνει -και πού το πάει- η Λειψία!

Η απίστευτη ομάδα του Ραλφ Χάσενχουτλ, αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από τη Λεβερκούζεν στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μία απίστευτη ανατροπή στο δεύτερο 45λεπτο και παίρνοντας μία τεράστια νίκη με σκορ 3-2 στη ”BayArena”, «σκαρφάλωσε» μόνη πρώτη στη βαθμολογία της Μπουντεσλίγκα!

Εκεί, που μπορεί να μείνει ΚΑΙ μετά το πέρας της 11ης αγωνιστικής, καθώς ξέφυγε με τρεις βαθμούς από την Μπάγερν Μονάχου, που το Σάββατο (19/11) φιλοξενείται από την Ντόρτμουντ, στο μεγάλο ντέρμπι της Γερμανίας!

Σε ό,τι αφορά το ματς, ο Καμπλ άνοιξε το σκορ για τις «ασπιρίνες» μόλις στο 2’, με αυτογκόλ του Μπαουμγκαρτλίνγκερ, ωστόσο, στο 4′, η Λειψία ισοφάρισε, για να έρθει το γκολ του Μπραντ στα… χασομέρια του πρώτου ημιχρόνου, να δώσει ξανά προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο 45λεπτο, η Λειψία έκανε μυθικά πράγματα και με τον Φόρσμπεργκ στο 67′ και τον Ορμπάν στο 81′, έκαναν την ολική ανατροπή και πήραν μια τεράστια νίκη! Στο 54’, οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι με τον Καλάνογλου.

sport-fm.gr