Και στο τέλος… νικούσαν πάντα οι Σέρβοι!

serbia_0

Στην κορυφή του κόσμου αναρριχήθηκε η εθνική ομάδα Νέων της Σερβίας, επικρατώντας 2-1 της Βραζιλίας στην παράταση του μεγάλου τελικού, ξεπερνώντας τα 90′ για τέταρτο σερί αγώνα!

Ο Μακσίμοβιτς με το εύκολο πλασέ στο 118′ χάρισε στους Σέρβους το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων που διεξήχθη στη Νέα Ζηλανδία, σε μια διοργάνωση που όπως φάνηκε ίσως και να ήταν… γραφτό να έχει αυτή την κατάληξη.

Από τη φάση των «16» και μετά, η Σερβία έπαιζε μονίμως περισσότερα από 90′ αγώνα, παίρνοντας δύο προκρίσεις στην παράταση, μια στα πέναλτι και εν τέλει το τρόπαιο σε 120′ παιχνιδιού!

Στον σημερινό, μεγάλο τελικό, ο Μάντιτς άνοιξε το σκορ στο 70ο λεπτό με κοντινή προβολή, για να ισοφαρίσει μόλις τρία λεπτά αργότερα για τους Βραζιλιάνους ο Αντρέας Περέιρα με πανέμορφη ατομική προσπάθεια, ξεπερνώντας τρεις αντιπάλους και πλασάροντας χαμηλά με το δεξί.

Το τελικό 2-1 με το οποίο η Σερβία ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου, διαμόρφωσε ο Μακσίμοβιτς με εύκολο πλασέ έχοντας βγει μόνος στην πλάτη της άμυνας, απέναντι από τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ, γράφοντας όλη την ιστορία λίγο προτού ακουστεί το σφύριγμα της λήξης της παράτασης.

Δείτε τα γκολ:

gazzetta.gr