Καλοκαιρινή συναυλία των μαθητών του Γυμνασίου Αμφιλοχίας

Καλοκαιρινή συναυλία των μαθητών του Γυμνασίου Αμφιλοχίας

Μπορεί οι πολιτικές εξελίξεις να διαδέχονται η μία την άλλη παρατείνοντας την αγωνία όλης της Ελλάδας, οι νέοι όμως που μόλις τελείωσαν τη φετινή σχολική τους χρονιά, επιβάλλεται να ψυχαγωγηθούν και να διασκεδάσουν με καλή μουσική και την παρέα τους, ξεφεύγοντας για λίγο, από όλα τα δυσάρεστα.

Έτσι, την Τρίτη το βράδυ, το γήπεδο μπάσκετ στο λιμάνι της Αμφιλοχίας γέμισε με μουσική και κέφι στη συναυλία που διοργανώθηκε από τους ίδιους τους μαθητές του Γυμνασίου Αμφιλοχίας, οι οποίοι τραγούδησαν γνωστά έντεχνα και λαϊκά κομμάτια. Το κοινό που αποτελούνταν από γονείς, μαθητές, καθηγητές και πλήθος κόσμου απόλαυσε μια όμορφη συναυλία, επιδοκιμάζοντας τις προσπάθειες των μαθητών.
Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ευχάριστη έκπληξη επεφύλαξαν οι μαθητές στην μαθήτρια Δανάη Τσεκούρα που βρισκόταν στη σκηνή, για τα γενέθλιά της.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι μαθητές: Βούλγαρη Χαρούλα, Ζαβιτσάνου Αντιγόνη, Κατσούδα Μαρία, Μαργώνη Σταυρούλα, Παπαευθυμίου Βάσια, Τσεκούρα Δανάη, Φλώρου Παναγιώτα, Ζνοβάκης Δημήτρης, Κεφαλάκης Γιάννης, Σαπλαούρας Ιωάννης και ο φοιτητής Λιανός Παναγιώτης

Τους μαθητές συνόδευσαν οι μουσικοί : Βλάχος Αντώνης, Πρεβεζάνος Νικόλαος, Χαρίτος Γεράσιμος
Οι μαθητές ευχαριστούν θερμά τους καθηγητές τους που παρευρέθησαν, τον κόσμο και τον αντιδήμαρχο πολιτιστικών Κύριο Γρηγόρη Παπούλια για την στήριξή του.

Μαρία Ζαβιτσάνου

e-maistros.gr