Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας: Πρόγραμμα εκδηλώσεων 2016

230cb9d0-7d0d-4343-b52d-a0fb2d61603e

 

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, σας πληροφορεί για τις κεντρικές εκδηλώσεις και το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού που θα διοργανώσει τις Απόκριες του 2016. Στο πρόγραμμα δεν συμπεριλαμβάνονται η κοπή πίτας καθώς και οι παράλληλες εκδηλώσεις του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, ενώ για κάθε δραστηριότητα, θα υπάρχει ξεχωριστό δελτίο τύπου, όπως και πληροφορίες για το πώς τα Καρναβαλικά Γκρουπ, θα μπορούν να συμμετέχουν στο παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού!  

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016: Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού: 1 Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας είναι: (ένα κείμενο 5 έως 105 λέξεων, για τη φαντασία, την πολυχρωμία και τον πολιτισμό του Κομιτάτου)ή  Μια υπέροχη αποκριάτικη ιστορία, με το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας…  (που συνέβη σε σας, την παρέα σας και…  άλλη παρέα) Από 16 Ιανουαρίου, μέχρι 16 Φεβρουαρίου. Να έχει παραδοθεί το κείμενο!

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016: :  BINTEO- Δημιουργία- Διασκέδαση:Παιχνίδι Κρυμμένου θησαυρού 2 Τα γκρουπ του κρυμμένου θησαυρού- θα δημιουργούν μικρά  βίντεο (από 1 λεπτό έως και 15  λεπτά ή και περισσότερο) που θα συμμετέχουν μέλη τους, είτε με θέμα τον παλιό καλό Ελληνικό κινηματογράφο, είτε με ελεύθερο θέμα, της αρεσκείας τους…. Επιτρεπτή συμμετοχή και  με  Video Παντομίμα  Θα βαθμολογηθούν και θα υπάρξει και βραδιά με ενσωματωμένα όλα τα βιντεάκια  (από 23 Ιανουαρίου έως και 23 Φεβρουαρίου η ημερομηνία δημιουργίας του βίντεο)                Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016  παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού Μεσημέρι-  3  Ζωγραφίζουμε – σχεδιάζουμε –δημιουργούμε (Χειροτεχνίες με Αποκριάτικα θέματα, όπως μάσκες και ότι άλλο υλικό υπάρχει, κορδέλες για στολισμό κ.α.)                                                             Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού 4 Στολίζουμε την Πρέβεζα  Αποκριάτικα, με το υλικό που θα έχει δημιουργηθεί… Κατά τον στολισμό της Λεωφόρου Ειρήνης, οι εκπρόσωποι των γκρουπ που θα συμμετέχουν, θα κερδίζουν πόντους για το γκρουπ που εκπροσωπούν.                                                                              Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016:Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού 5. Μήνυμα στον ποιητή. (Άγαλμα Καρυωτάκη) Σπονδή στο άγαλμα.                                            Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016:: Σύρμα Πάνω, σύρμα κάτω:  Θα… Φωτοβοληθούμε:  Παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού 6 στην πλατεία Ανδρούτσου) Με μουσική και ένα φαντασμαγορικό θέαμα! Είναι μια δοκιμασία του κρυμμένου θησαυρού, που επίσης τα γκρουπ που θα συμμετέχουν, θα κερδίζουν πόντους, που θα βοηθήσουν στην τελική βαθμολογία.

 

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016: Τελετή επίσημης έναρξης Καρναβαλιού 2016, από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας! Παιχνίδι Κρυμμένου θησαυρού:   7 Συμμετοχή γκρουπ με αποκριάτικες στολές, στην τελετή έναρξης. Τα γκρουπ θα συγκεντρώνουν πόντους, συνολικά ανάλογα με τα άτομα που θα εκπροσωπούν το κάθε γκρουπ του Κρυμμένου θησαυρού.  Σάββατο 5-3-2016: Κόκκινος Χορός Σάββατο 12-3-2016 -Μεγάλη με άρματα παρέλαση (αφετηρία πρώην ΚΤΕΛ Ν. Πρέβεζας, τερματισμός παραλίας Πρέβεζας) ώρα συγκέντρωσης 19.00 Κυριακή 13-3-2016: Τελετή λήξης. Χώρος: Πλατεία Ανδρούτσου ώρα Έναρξης 19.00  Πριν ξεκινήσει η τελετή λήξης  τα Γκρουπ ψηφίζουν 1ον για το καλύτερο άρμα, με τρεις επιλογές εκτός από το δικό τους και 2ον  το καλύτερο γκρουπ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο! Θα δοθούν τα ονόματα των αρχηγών κάθε γκρουπ, που θα συμμετέχουν και θα ψηφίζουν στον κρυμμένο θησαυρό.  θα δοθούν τα έπαθλα στους νικητές, του κρυμμένου θησαυρού και θα γίνει καύση του Καρνάβαλου.