Κατα…στροφική, η επιστροφή στους ομίλους!

000149

Τα τραγικά λάθη των Ιβανόφ-Μέστο «κρέμασαν» τον Παναθηναϊκό, ο οποίος «χάθηκε» από την Λεωφόρο, έπεσε θύμα ανατροπής από τον Άγιαξ (2-1) και τιμωρήθηκε σκληρά στην ευρωπαϊκή του επιστροφή.

Η ελληνική ομάδα πλήρωσε τα τραγικά λάθη των παικτών της -και την εν γένει καθίζηση μετά το 25′- και έπεσε θύμα του Άγιαξ, ο οποίος στην πρεμιέρα των ομίλων έκανε μεγάλη ανατροπή, φεύγοντας με το διπλό από την Λεωφόρο, 2-1.

Ο Μπεργκ άνοιξε το σκορ στο πρώτο πεντάλεπτο, αλλά η συνέχεια ήταν καταστροφική. Ο Ιβανόφ… σέρβιρε την ισοφάριση στον Τραορέ (φέρει ευθύνη και ο Στιλ που βέβαια στη συνέχεια προσπάθησε να κρατήσει όρθιους τους γηπεδούχους), ενώ ο εξίσου τραγικός Μέστο έκανε «δώρο» πέναλτι, όπου ο Ρίντεβελντ με το ριμπάουντ (αν και μπήκε νωρίτερα του επιτρεπτού στην περιοχή) υπέγραψε τη νίκη του Αίαντα.

Χωρίς ιδέες στο παιχνίδι του το τριφύλλι, ουσιαστικά απείλησε σε 1-2 περιπτώσεις σε όλο το δεύτερο μέρος, ολοκληρώνοντας το ματς με εννιά παίκτες, ενώ οι Ολλανδοί με δέκα. Ο Βούλγαρος κεντρικός αμυντικός… επιβεβαίωσε την κακή του βραδιά και αποβλήθηκε στο 68′, με τον Γουακάσο (που πάλεψε πολύ μαζί με τον Χουλτ) στις καθυστερήσεις να «πληρώνει» τα νεύρα του και να αντικρίζει εξίσου κόκκινη. Κακός και ο Λεντέσμα, πιθανώς επηρεασμένος από την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε.

Η βαθμολογία
Άγιαξ 3
Θέλτα 1
Σταντάρ Λιέγης 1
Παναθηναϊκός 0

Η επόμενη (2η) αγωνιστική (29/9)
Άγιαξ-Σταντάρ Λιέγης (20:00)
Θέλτα-Παναθηναϊκός (20:00)

sport-fm.gr