Με επιτυχία ο χορός της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

e67d4c54-7e92-4b03-862a-15a733ff9884

 

Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή ευχαριστεί θερμά όλους τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους γονείς των παιδιών μας που παραβρέθηκαν στον χορό που πραγματοποιήσαμε την Παρασκευή 29/01/2016 στο Πιθάρι Studio. Η κοινωνία τους Αγρινίου αγκάλιασε το κάλεσμα της ΕΛΕΠΑΠ και η αίθουσα γέμισε, παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Σας ευχαριστούμε για τη δύναμη που μας δίνετε να προχωράμε και να βάζουμε πάντα ψηλότερους στόχους για το σκοπό που υπηρετούμε. 
Κοντά μας ήταν ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου, ο πρώην Υπουργός και νυν Βουλευτής κ. Μάριος Σαλμάς, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Μαρία Παπαγεωργίου, ο Αντιδήμαρχος κ. Κων. Καλαντζής, ο δημ. σύμβουλος και Αντιπρόεδρος ΔΕΥΑ κ. Μ. Σκορδόπουλος, ο δημ. σύμβουλος κ. Λ. Διονυσόπουλος, η Περιφ. Σύμβουλος κ. Έφη Καρδάρα, ο π. Βουλευτής κ. Βαϊνάς. Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου κ. Χ. Μπόκας, η Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Έλενα Μάντζιου-Κουτρουλού. Ο Πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής Ο Πρόεδρος του Κόνδωρα κ. Ανδρέας Σιδέρης και εκπρόσωποι από τον Ορφέα. Ο σπουδαίος συντοπίτης μας Χαράκτης κ. Απόστολος Κούστας. Επίσης εκπρόσωποι άλλων φορέων. 
Ευχαριστούμε τους ζωγράφους κ. Βασίλη Καραβασίλη, κ. Κίττυ Σταγκοπούλου και κ. Παρασκευή Σουρούνη για τα έργα που μας προσέφεραν. 
Ευχαριστούμε την κ. Κατερίνα Πουρνάρα, τους μουσικούς και τους χορευτές που ήρθαν από την Πάτρα και μας προσέφεραν ένα ξεχωριστό μουσικοχορευτικό θέαμα. Επίσης το χορευτικό τμήμα Tango της Γ.Ε.Α.
Ευχαριστούμε το κατάστημα ELECTRONET Στασινού Θ. & Σία Ο.Ε., το κατάστημα PRAKTIKA Νίκου Χολέβα. 
Τέλος ευχαριστούμε θερμά τον τοπικό μας έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για την διαρκή στήριξη και προβολή των δράσεών μας.

 

        Ο Πρόεδρος            Η Γραμματέας

Επαμεινώνδας Τάνταρος                 Λαμπρινή Κολοβού