Με τον Κωστή Μαραβέγια στη σκηνή ,ξεκινά απόψε το 10o Lake Party στην Τριχωνίδα

Άλλο ένα Lake Party έρχεται να ταράξει τα δεδομένα της περιοχής και να προσελκύσει πλήθος κόσμου και τις δύο μέρες που έχει προγραμματιστεί να γίνει. Σήμερα Πέμπτη, στις 22.00, θα ανέβει στην σκηνή που έχει στηθεί στο Κτήμα Πιθάρι ο Κωστής Μαραβέγιας, ενώ το πρόγραμμα ξεκινάει από 12.00 το μεσημέρι με αθλητικές δραστηριότητες τόσο στη λίμνη, όσο και απ έξω και θα διαρκέσουν έως τις 20.30 που θα ξεκινήσει η μουσική από dj.

Αύριο, Παρασκευή , μέχρι και τις 20.30 θα υπάρχουν σε εξέλιξη αθλητικές δραστηριότητες μέσα και έξω από την Τριχωνίδα, ενώ μια ώρα μετά θα ανέβει στην σκηνή η Ήβη Αδάμου και το συγκρότημα Miss Cherry. Στις 22.45 είναι προγραμματισμένο να κάνει πρόγραμμα ο Μιχάλης Κουινέλης με το συγκρότημά του Stavento. Μετά τον καλλιτέχνη σειρά έχουν οι dj Mariaantwna , Agent Greg , Slick Beats, Nick Katsigiannis που θα πάνε το πρόγραμμα μέχρι πρωίας.

Το Lake Party αυτό, είναι το δέκατο στη σειρά και αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Το ξεκίνημά του τρία χρόνια πριν (τον Ιούλιο του 2011), ήταν πολύ απλό και δύσκολα προμήνυε την μετέπειτα έκβασή του, σε ένα από τα πιο hot events της λίμνης Τριχωνίδας.

Μία παρέα φίλων είχε μία ιδέα, να διοργανώσουν ένα party προσαρμοσμένο στα «θέλω» και τις απαιτήσεις της νεολαίας, που όμοιό του δεν ξαναέγινε εδώ! Παράλληλα, θα μπορούσαμε να πούμε, πως η ιδέα πίσω από τη διοργάνωση και την υλοποίηση του LAKE PARTY είναι η διαμόρφωση ενός φρέσκου και εναλλακτικού event.

Το Κτήμα Πιθάρι-Lake living λοιπόν, αγκάλιασε την ιδέα αυτή και η δίψα μικρών και μεγάλων για μια ποιοτική διασκέδαση, βοήθησαν στο να επαναληφθεί αυτό το εγχείρημα.