Με το φως της πανσελήνου έκλεισε το Πρόγραμμα των Εκδηλώσεων του Πολ. & Μορφ. Συλλόγου «Το Αιτωλικό»

Με το φως της πανσελήνου και με ελληνικούς ροκ και έντεχνους ήχους έκλεισε το Πολιτιστικό Πρόγραμμα των Εκδηλώσεων του Πολ. & Μορφ. Συλλόγου «Το Αιτωλικό» για το 2015.

Ήταν μια όμορφη μουσική βραδιά που σήμανε τη λήξη των εκδηλώσεων για φέτος το καλοκαίρι με το καλύτερο τρόπο. Πρώτοι στη σκηνή ανέβηκαν οι μουσικοί Γιώργος Αλετράς, Νίκος Γιούσεφ και Παναγιώτης Γαβριελάτος , οι οποίοι μας ταξίδεψαν με μουσικές μπαλάντες και φυσικά με τον ήχο από ένα ιδιαίτερο μουσικό όργανο, το «μουσικό πριόνι» . Έπειτα ανέβηκαν δυναμικά στην σκηνή οι «Salto Mortale» από την Πάτρα, παρουσιάζοντας στην αρχή, την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Μια άλλη πραγματικότητα» η οποία αποτελείται από 3 τραγούδια ενώ στη συνέχεια επέλεξαν ακούσματα από την ελληνική ροκ σκηνή. Τέλος, στη σκηνή ανέβηκαν οι «Μέτοικοι» από την Κατοχή με επιλογές από το έντεχνο ελληνικό τραγούδι κλείνοντας τη μουσική βραδιά.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, καθώς επίσης και τα συγκροτήματα που συμμετείχαν αφιλοκερδώς για να στηρίξουν αυτή τη μουσική εκδήλωση. Ευχόμαστε και του χρόνου με περισσότερες «Μουσικές Απ’Όψεις»!

Μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι λοιπόν ο Πολ. & Μορφ. Σύλλογος θα ξαναξεκινήσει τις δράσεις του και πάλι από Οκτώβρη. Οι εγγραφές στα τμήματα του Συλλόγου θα ξεκινήσουν από 10 Σεπτέμβρη (θα βγει σχετική ανακοίνωση).