Με ψηλά το κεφάλι ο Παναιτωλικός 2-0 τη Βέροια

Με ψηλά το κεφάλι!

Ιδανικά ολοκλήρωσε την άψογη φετινή χρονιά ο Παναιτωλικός, ο οποίος νίκησε 2-0 τη Βέροια, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Μαρτίνες που δημιούργησε το πρώτο γκολ και αποχαιρέτησε τους Αγρινιώτες. Το σημερινό αποτέλεσμα δεν θα έκρινε τίποτα -που να αφορά, τουλάχιστον, τον Παναιτωλικό και τη Βέροια. Οι Αγρινιώτες όμως ήταν αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο μια -έτσι κι αλλιώς- επιτυχημένη χρονιά και το κατάφεραν, επικρατώντας 2-0 της Βέροιας στο Αγρίνιο στην τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Νίκολας Μαρτίνες. Όχι μόνο για την φοβερή ενέργεια που έφερε το πρώτο γκολ του ματς (αυτογκόλ του Μαραγκού στο 22′), αλλά και γιατί έδωσε την τελευταία παράσταση με τη φανέλα του Παναιτωλικού, μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας στην ομάδα. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Μορένο στο 78′

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Χάβος): Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Ετζενγκέλε, Γοδόι (71′ Ρουσκουσέδα), Κάπελ, Βιγιαφάνιες, Μαρτίνες (59′ Παπουτσογιαννόπουλος), Λαζάρ, Άλβες (67′ Μορένο).

Στον πάγκο οι: Στεφανάκος, Θεοδωρίδης, Μαλεζάς,, Μύγας. .

Βέροια (Γαϊτάνος): Καντιμοίρης, Αμαραντίδης (90′ Καταλά), Όστοϊτς, Μαραγκός, Μαλόν, Μπατιόν (81′ Κάμπορα), Μπαλάφας, Τάτος, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου (73′ Άρτσε), Ναζλίδης.

Στον πάγκο οι: Τόρες, Βασκέζ,, Παυλίδης, Εσπάρθα.

sport-fm.gr