Μητσοτάκης: Το φως των Θεοφανίων στέλνει ισχυρό μήνυμα ελπίδας – Ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία

Το φως των Θεοφανίων στέλνει ένα ισχυρο μήνυμα ελπίδας για τον τόπο μας, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη δήλωσή του μετά την τελετή αγιασμού των υδάτων στα Χανιά.

«Και καθώς βρισκόμαστε στην αυγή του 2024 έχουμε το δικαιώμα να ατενίζουμε το μελλον με περισσότερη αισιοδοξία και περισσότερη αυτοεκτίμηση» συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

Όπως σημείωσε «οι δυσκολίες δεν λείπουν, από τις μεγάλες γεωπολιτικές κρίσεις στη γειτονιά μας, την εισαγόμενη ακρίβεια και είμαστε στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπισή τους».

Έστειλε, δε, το μήνυμα ότι «θα εξακολουθουμε να αγωνιζόμαστε για καλύτερη καθημερνότητα για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, μια οικονομία που αναπτύσεται γρήγορα που δημιορυγεί καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας, μια ποιοτική δημόσια παιδεία, μια καλή υγεία για όλους με περισσότερη ασφάλεια σε όλες τις γειτονιές της πατρίδας μας».

«Παράλληλα θα είμαστε σε επιφυλακή και για εποχιακά προβλήματα όπως η έξαρση της γρίπης και του κορωνοϊού γι’ αυτό και εμβολιαζόμαστε και προστατευόμασε και προστατεύουμε τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης και κατέληξε:

«Εύχομαι σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα απανταχού της γης καλή χρόνια και φώτιση, υγεία, χαρά σε όλους τους αγαπημένους σας».

Στο Ενετικό Λιμάνι ο καθαγιασμός των υδάτων στα Χανιά

Ο πρωθυπουργός παρακολούθησε την δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου, ενώ στη συνέχεια μετέβη στην τελετή καθαγιασμού των υδάτων στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων.

Ο πρωθυπουργός, μάλιστα, συνεχάρη τους τολμηρούς που βούτηξαν στα νερά για να πιάσουν τον σταυρό ενώ μαζί του ήταν ο γιος του Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.